Chrome Pointer

Fortfarande problem

   Då jag skriver det här tror jag inte att någon alls har tillgång till bloggen, vilket är problematiskt. Meeen BloggEsses support har lovat att allt funkar inom 24h så i värsta fall ser ni det här då. Jag vet att endast tre unika besökare har kunnat se bloggen idag - gissar att det skedde i natt. Igår var det ungefär hälften av er läsare som inte kom in på bloggen, enligt statistiken. Det är iaf ett fel av BloggEsse, och inget som jag hade kunnat påverka.
 
   Det som jag ändå säger nu är att jag har spelat in dag 1 av min nya Ride Through genom SSO! Namnet jag helst ville ha fanns inte tillgängligt, vilket var trist. Men, jag finns nu inte bara med Esme Silverforce på Air Star, jag finns nu även på Fluffy Unicorn under namnet Penelope "Penny" Kinglee! Penny och hennes häst Firehoof "Rapidash" kommer möta många spännande saker framöver och avsnitten kommer vara uppdelade så att de är max 25 minuter långa om det blir som planerat. Fem avsnitt blev det sammanlagt idag men alla kommer inte upp på en gång. Hela december kommer bli kaosartat eftersom jag kommer vara bortrest och inte ha tillgång till dator - men jag tror att jag får lämna Penny i de kompetenta händerna tillhörande någon bekant så att hennes stackars pålle är på gott humör tills dess att jag kan spela in igen. Annars skulle jag tappa väldigt många inspelningsdagar och det vore lite jobbigt.
   Penny kommer inte se ut så här för alltid - hon ska få sig ett lyft då vi kommer till en passande skönhetssalong! Man måste ju enkelt kunna se skillnad på henne och Esme trots att de båda är brunetter ^^
 
   Som några av er då har listat ut så är Rapidash inte namnet på min kommande fjording. Och det finns fortfarande chans att vinna en redigering för det är fortfarande inte två stycken som har gissat på rätt Pokémon. Kika i min kategori "tävlingar" eller kika tillbaka till första december för att se tävlingen :)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.