Chrome Pointer

För två år sedan-

   ...fick jag en idé.
 
   "Varför inte följa strömmen och göra en blogg, det är ju kul att skriva?"
 
 
   Whopa, två år senare står jag här med en bautastor blogg. Och den där idén, den där impulsen, den visade sig vara något väldigt bra. Jag är väldigt glad över beslutet jag tog och jag är stolt över vad jag åstadkommit sedan dess. Den här bloggen med allt som hör till har bidragit till att göra mig till en tryggare och mer självsäker person än jag var innan jag började skriva här.
 
   Idag fyller min blogg två år och jag vill passa på att tacka er som följt med på vägen. Jag är då inte klar på långa vägar.
 
 
 
 
 
   Tre favoritbilder från tre olika perioder av bloggens historia - Posteffekterna, Fotonörden och slutligen Monokerus. Allt med favoriten Ashdancer som varit med från första början.






Sara Goldforce

Grattis Esme! <3

Lilly

Toppen bra jobbat, fortsätt så! Är så glad att Emlan tipsade mig om den här bloggen. Har varit trogen läsare i ett år nu 😊

Sabrina Eastforest

Tack själv för en så bra blogg :D Tycker själv den är den bästa av de sso bloggar som finns.

Siri

Det var ju väldigt bra att du bestämde dig för att skapa den här bloggen, annars hade jag och Myra kanske aldrig gått med i Night Guards D: Och då hade du aldrig fått träffa Billie (eller mig) och det hade varit extremt sorgligt.

Svar: Hahaha så slutpunchen är att jag ska vara glad över att ha träffat din hund? x) Men måste förstås (självklart) instämma! (Och du är fortfarande välkommen över hit om du vill, dock råder risken att bli smittad av min sanslösa förkylning haha)
Esmeralda Silverforce

Siri

Något sådant ehe x)) Jag är också lite småförkyld så kanske när vi båda är lite friskare..? :DD:D

Svar: Haha, då vi båda är friska tycker jag att du kommer hit (y)
Esmeralda Silverforce

Inez Flowerforest

Wow, den andra bilden var jättefin =D Satt och stirrade på bilden i typ 3 minuter, snyggt!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.