Chrome Pointer

Fjärde året med juluppdrag

 
   Just nu gör jag juluppdragen i Silverglade för fjärde året i rad. Blir jag trött på uppdragen? Nä, faktiskt inte. Jag gillar faktiskt att det är samma uppdrag, jag får lite mer julkänsla av det. Dock tycker jag nog att SSO-teamet ska läsa igenom alla uppdrag en extra gång och se till så att allt "stämmer" och är neutralt oberoende på var man är i spelet. T ex. då man hämtar snö åt Elizabeth vill hon att man rider till "det igensnöade bergspasset" - men för oss som spelat upp till lvl 15 så gäller ju inte det. Bättre vore väl "det snötäckta bergspasset" eller något sånt, så att monologen stämmer även för oss som spelat så pass långt. Vi får hålla utkik nästa år, vid det laget har så pass många spelare nått Dinodalen att de nästan blir tvungna att ändra va, haha?
   Jag har hämtat ut... tretton julönskningar, tror jag. Tyvärr så var alla dubletter. Av varandra, dessutom. Fick liksom fem stycken av samma skor på en gång. Kändes surt att öppna dublett efter dublett och bara känna "kul, det här har ändå ruttnat i min garderob sedan förra året" - det enda som jag verkligen vill ha i julönskningarna är den där järnekskvisten till hästens träns; jag kämpade för att få den förra året, men fick den aldrig. Om jag inte får den i år blir jag seriöst ledsen, haha :c Jag vet inte riktigt hur stor risk det är att få dubletter egentligen? Jag och Kim pratade om det då vi spelade in julspecialen och jag fick också höra om Alicias teori om att dubletterna möjligen kan "nollställas" om man re-loggar mellan varje grej man hämtar ut. Jag ska prova det framöver, och se om jag har mer tur.
 
   Hur många gånger tidigare har ni gjort juluppdragen, och har ni några tankar om dem? Har ni fått många dubletter hos tomten?






Julia Northfall

Detta har inget med saken att göra men i din 4:e SSO video, du säger att man inte får gå nära GED gubbarna under Stänga av gps utrustning uppdraget. MAn får springa in i gubbarna men de får inte vara för nära när man just stänger av den.

Stephanie Snowhall

Åh vad synd! Jag har typ två, tre stycken kvistar.. Hade det gått hade jag gett en till dig!
Men de är samma här, har bara fått två saker som inte är något jag hade förra året..

Lily Winterstar

Igår verkade det som om de fixat så man inte får dubletter, för fick INGA dubletter igår, och jag skulle säga relogga inte, för hört om folk som igår reloggat o fått massa dubletter, medans folk som inte reloggat INTE fått dubletter ;)

Svar: Igår efter uppdateringen kunde jag faktiskt inte hämta ut något alls, vilket var lite skumt - ska se vad som händer idag!
Esmeralda Silverforce

Dalma Suncake

För att undvika dubletter får man göra något emellan varje önskning, ibland räcker det att bara runda fontänen i galopp eller rida ut genom portarna och in igen, göra ett dagliga uppdrag i Jarlaheim eller liknande. Jag får dubletter varje gång jag hämtar ut alla önskningar på raken, direkt efter varandra. Så rid därifrån en stund och gör något emellan varje önskning, de verkar som att utbudet på presenterna ökar då. :)

Phoebe Mcwright

Fjärde? SSO har väl bara funnits officiellt i tre år? :3

Svar: Spelet öppnade i oktober 2011, så jag har gjort uppdragen 2011, 2012, 2013 och nu 2014 ;)
Esmeralda Silverforce

Phoebe Mcwright

Såklart, nu slog det mig haha! Har inte riktigt hjärnan med mig idag x)

Svar: Haha ^^ Nu känner jag mig btw lite creepy, men du råkar inte heta Malin IRL...?
Esmeralda Silverforce

Phoebe Mcwright

Jodå ;)

Svar: Haha men dåså, då var det du, kände nämligen igen dig på SSO's kaffebilder från serverhaveriet förra veckan x)
Esmeralda Silverforce

Phoebe Mcwright

Long time no see :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.