Chrome Pointer

Buggelibugg

   Jag tror att jag har rapporterat in typ fem buggar sedan jag började spela SSO för tre år sedan, men två av dessa var den här veckan... Märker ni av mycket buggar överlag? Jag har aldrig förstått de som hittar buggar och rapporterar in på löpande band, haha, jag brukar så otroligt sällan märka av att saker inte funkar i spelet...
 
   Jag har spelat in ett nytt avsnitt av min Ride Through idag, dålig röst till trots. Jag kommer inte spela in något mer innan julpynt (och snö, som antagligen kommer nästa vecka) är borta, eftersom jag vill hålla gratisdelen av spelet helt neutral. Tycker att event och högtider blir mycket mer relevant då jag har Star Rider, men det känns ändå viktigt att visa upp gratisdelen exakt för det den är istället för att direkt kasta sig in i Star Rider-grejerna i spelet :)
 
   Nedanstående avsnitt spelade jag in samtidigt som alla andra jag redan har visat upp (är inte ens färdig med upppdragen på Dag 1 i serien), men jag postade det först igår. Hela december kommer präglas av brist på videor känner jag, hehe... xP
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.