Chrome Pointer

Angående senaste tävlingen

   Vinnarna i min senaste tävling var Matilda Silverwater och Miranda Moonbell, som båda kom fram till att min fjording heter Pichu. Wiho, grattis!
 
   Priserna kommer dock dröja till nästa vecka eftersom jag är borta och jobbar i helgen. De skickas till er mejl samt kommer synas här på bloggen :)
 
 
   Fina fjorden ♥






Matilda Silverwater

Ååååh, tack :D Spänd på att se redigeringen :3

Haley Eastlake

Grattis till dem båda :)
Detta är nog helt irrelevant med inlägget men jag undrar om du rensar bland dina vänner i sso ibland? var vän med dig men är inte det längre och var jag vet har jag inte tagit bort dig :)

Svar: Ja, jag rensar listan rätt ofta. Det är många som vill prata med mig i dagsläget och därmed rensar jag bort de som jag inte har pratat med på länge/såna som bara frågar vän och sedan kutar iväg utan att säga något. Dock så har jag ett otroligt dåligt namnminne i spelet och har svårt att koppla namn till konversationer (undantaget är om det är någon jag sett mycket av på kort tid, då brukar jag minnas väl), så ibland ryker även de som jag faktiskt har pratat med lite mer. Det är aldrig något personligt, dock! Dessutom är man självklart mer än välkommen att skicka en förfrågan igen, jag accepterar som sagt alla då min lista inte är full :)
Esmeralda Silverforce

Mandel äppelpaj

Men mitt namn är väl lätt att minnas? Mihihi

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.