Chrome Pointer

19 av 40!

   Jag skojar inte, jag är seriöst uppe i 40 rubriker till mina nya videor med inriktning "Hjälp i Star Stable Online". Alla framspånade idag, och nitton av dessa är till 98% färdigskrivna samt korrekturlästa. Vill att minst en till ska kolla igenom dem innan jag gör något annat; vill vara riktigt säker på att grejerna går att förstå! Får väl säga att jag är lite stolt över mig själv, hehe, men att producera välskriven text snabbt har alltid varit en av mina styrkor! (Ni skulle ha sett mig då jag fortfarande gick i skolan... mästaren av uppskjutande av skoluppgifter som skrevs några timmar innan deadline! Dock inte bra för mina stressnivåer... x) )
   Från början hade jag faktiskt planerat att väva in de här 40 rubrikerna i min Ride Through, men jag insåg att jag behövde ett manus för att få ett riktigt flyt på förklaringarna så att även de som inte är vana vid SSO ska förstå dem. Ni som läser här vet ju alla hur SSO fungerar och skulle lätt hänga med på de improviserade grejerna, men de som inte har spelat mycket... näe. Men jag tror att det blir en bra lösning, har börjat på några storyboards också för att se hur inspelningarna kan läggas upp, klippas ihop och fungera i ett flyt :)
   Vill bara få komma igång med inspelningarna, är så himla taggad! Med min tur lär jag väl dock få svar av support på torsdag då jag åker iväg och jobbar över helgen :(
 
 
   Något jag tycker blir väldigt intressant i min Ride Through är att jag kommer spela med (för mig) nya hästar! Jag har bestämt mig för hur mitt Jorvikiska Varmblod ska se ut, och om jag har tur (för jag har inte kollat upp saken ordentligt) har jag också ett helt namn. Namnen är mycket viktiga för mig, vet ni! ;) Spännande blir det också att se vad min nya spelarkaraktär får för namn, för hennes namn är ju väldigt viktigt! Jag har två olika alternativ, så att jag har en plan B om plan A går åt fanders. Vi får se hur det slutar och hoppas att mina alternativ är lediga x)






Allison Goldknight

Tror det blir bättre om du kör hjälpavsnitten självstående, och kanske hänvisar till dem, eftersom de annars kan bli långdraget om man som van spelare ska se ride throughn:)

Svar: Det var ju just det inlägget handlar om, att jag bestämde mig för att de skulle hamna på sidan om ;)
(Dock förstår jag om det kan missförstås eftersom jag inte skrev det "rakt ut"!)
Esmeralda Silverforce

Allison Goldknight

Oj, sorry! Så går det när man läser fort;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.