Chrome Pointer

Tidig födelsedagspresent till mig själv

  Ni som är Life Time Star Rider har nog sett att ni har fått ett mejl med en kod till en snygg jacka i spelet, samt ett erbjudande att köpa 3000 SC för bara 199 kr - erbjudandet var så pass bra att jag köpte en tidig födelsedagspresent till mig själv.
   Det gäller dock bara till på måndag, erbjudandet, så se till att passa på nu!
 
   Jag glider runt på Gigi i spelet, för jag är jättetagg på att göra en redigering baserad på en bild på en av mina kompisar. Jag och mitt kompisgäng fotade ponnyer på ridskolan för ett par år sedan och en av de bilderna är så fantastiskt söt, failad och rolig att jag måste göra en redigering av den. Hoppas att den kommer se vettig ut, haha ^^
 
   Som ni kanske har lagt märke till så har jag btw slutfört Vårryttaren och jag har lagt upp två avsnitt av Sommarryttaren. Har ytterligare två sparade på datorn, men eftersom jag inte kommer kunna spela in något i morgon sparar jag dem till helgen :)






Sabrina Eastforest

Wut?! Jag har inte fått ett sådant mejl :C

Ida Hawkberg

Alla får inte mailet tyvärr, jag fick det inte. Koden är samma för alla - STARGIFT. När fyller du år Esme? c:

Svar: I morgon :)
Esmeralda Silverforce

Adalyn snowburg

Eftersom mitt dåliga internet har stoppat mig från att ha koll på vad som händer i sso världen så hade jag ingen aning om att man fick ett sånt mail så jag måste fråga. Får man det inne i sso eller på vanliga mailen?

Svar: Vanlig mejl!
Esmeralda Silverforce

Juni Friendcamp

Jag fick inte ett sådant mail:(

Lisa

Jag köpte också det igår men mina star coins har inte kommit än... "Under behandling". :/ blir irriterad! Vet du vad som kan vara fel? SUpport svarar inte

Svar: Supporten svarar aldrig på mejl under helgerna :) vänta lite bara!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.