Chrome Pointer

Sökes: Medarbetare till Jorvikipedia

   Jag inser redan nu att Jorvikipedia kommer lida till hösten, då jag inte kommer ha samma tillgång till dator som jag har nu. Jag har nu under sommaren inte orken att ta tag i Wikin, eftersom det finns så mycket annat jag också vill göra. Dessutom har jag just nu bara en annan Admin på Jorvikipedia och det fungerar inte i längden.
 
   Jag söker:
   Dig som har bra koll på vad som händer i SSO och kan vaka över Jorvikipedia. Du ska vara vänlig och visa andra respekt, men du måste också ha pondus och kunna säga ifrån om du ser något som inte stämmer på Wikin.
 
   Något jag verkligen vill lyfta fram är det att man som Admin aldrig behöver redigera mer än vad man vill. Wikin ska vara något roligt, men jag har ett par krav jag måste hålla på den här gången.
 
   Du ska:
  • Kunna lägga in onsdagsuppdateringarna på både svenska och engelska versionen av Jorvikipedia vid behov
  • Åtminstone någon gång i veckan titta över Wikins senaste ändringar och se till så att inget felaktigt har lagts till/motverka spam och förstörelse
   Helst önskar jag att du kan vara aktiv på både svenska och engelska Jorvikipedia (som ni ser ovan så har jag inga stora krav). Om du vill redigera sidor eller utöka Wikin på annat sätt får du självklart göra det, men ovanstående två punkter är de som krisar mest. Du behöver alltså inte gå in på Wikin mer än en gång i veckan om du inte vill.
 
   Är du intresserad? Skicka mig ett mejl på esmesilverforce@hotmail.com, berätta kort om varför du tror att du är rätt person för jobbet och håll tummarna :)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.