Chrome Pointer

Rubriklös

För en gångs skull har jag inte minsta idé alls till en rubrik, så det blir (typ) ingen.

Vad händer? Jag är på en hästgård i ingenstans och vet inte när jag ska åka hem. Det som avgör är när jag får ett samtal/mejl från mitt förhoppningsvis-blivande-jobb, men innan de hör av sig känner jag att jag lika gärna kan stanna här. (Dessutom har de valpar på gården, som är så stora att man får träffa dem nu på tisdag - vill helst inte åka hem innan jag fått gosa med dem, haha ^^)

Vad gör jag här? I helgen har jag jobbat på ett ungdomsläger. Såna läger hålls på den här gården nästan varje helg och består av barn som av olika anledningar kan behöva komma hemifrån lite. Vissa är så kallade "problembarn", som är stökiga i skolan, andra är såna som är så tysta och blyga att de glöms bort av skolväsendet. Jag var ett sånt barn och det var så jag hamnade här för lite mer än åtta år sedan. Har sedan dess återkommit minst en gång om året och jobbar nu här vid tillfälle :) det här var dock första gången jag jobbade en helg och gissa om man blev lite nostalgisk! Förutom att umgås med barnen är det mycket stalljobb, men det är ändå det jag gillar mest. Jag har inget emot att mocka om man säger så, det är faktiskt rätt kul att göra om man har radion på samtidigt ^^

För att prata om något SSO-relaterat så fick jag häromdagen ett meddelande från min klubbkamrat Genevieve Nightbard, som upptäckte att både hennes och mitt Facebook-konto för våra spelkaraktärer verkar ha raderats. Jag har väldigt dåligt internet här ute, men det verkar som om mitt konto är borta. Tycker inte det känns särskilt kul - jag har inte ens fått ett mejl som informerar om att mitt konto ska vara borta. Om kontot nu skulle bort ville jag allt kunna ta bort det själv! Jag vill dessutom kunna vara aktiv i SSO's communityt utan att behöva använda mig av mitt "riktiga" Facebook-konto, för det vill jag helst inte använda alls. Ska försöka undersöka saken mer, men det är svårt då internet går långsammare än Skalmans faster på kryckor...
Har någon av er råkat ut för ett raderat Facebook-konto till er spelarkaraktär?






Jennifer Winterstar

Men gud vad tråkigt att era konton har blivit raderade!
För ungefär ett halvår sedan så kunde jag plötsligt inte logga in på mitt konto längre, såg sedan att FB hade avaktiverat kontot eftersom att jag tydligen bröt mot en regel om att man inte får ha såna här "spelkonton". Enda sättet för mig att få tillbaka det var att jag skulle få se några olika bilder på mina "vänner" och sedan skulle jag få identifiera dem. Det är ju jätteenkelt när man inte ens känner 10% av sina vänner på sitt spelkonto, haha. Fick hjälp av en vän så medans jag fick upp en bild + några random namn så kollade hon upp vem som ägde bilden, på det sättet så fick jag tillbaka det. Tycker det är väldigt dåligt av dem att inte ens skicka ett mail om att ens konto blivit raderat, mycket dåligt!

Lisa

Facebook har en policy som säger att man inte får göra konton för "låsaskaraktärer", eller konton där man uppger falskt namn. Ganska dum regel egentligen enligt mig. Men det är i alla fall därför de raderar alla sådana konton utan att säga till, då de rakt av bryter mot deras användarvilkor. Mitt konto råkade ut för samma sak som Jennifers, dock lyckades jag inte få tillbaka det :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.