Chrome Pointer

Puh!

   Jag verkar ha fått en lösning till mitt Wiki-problem, glad att ha fått respons så snabbt! Men jag tar gärna in fler Admins, för någon måste hålla skeppet uppe medan Esme ugglar på en hästgård mitt ute i ingenstans :)
 
   Idag är det ju onsdag, något som jag hade missat helt och hållet. Jag har spelat igenom de nya uppdragen och hade faktiskt rätt kul åt dem - men jag förstår inte för allt i världen varför Ydris får sig en hästtransport? Jag fattar ju att det är för att man ska kunna rida från Wolf Hell Inn och direkt kunna transportera sig vidare i Silverglade, men jag trodde att SSO-teamet med mening hade gjort det lite "jobbigt" att ta sig mellan områdena (det var nämligen det jag fick höra på SSO-kontoret i våras) - men aja. Jag använder ju inte transporterna själv, men jag antar att det finns folk som blir glada över det här?
   Jag hoppas dock att transporten kan ha något att göra med kommande uppdrag, för med tanke på hur olika områden har uppdaterats i spelet på sistone känns det som att något är på gång. Är bara liiiite orolig gällande när uppdragen väl kommer, eftersom jag är jättetagg på fortsättning av huvuduppdrag och om jag flyttar i höst... heh.
 
   Åh btw, här har ni en video.
 






Jenny Mountainnight

Om du behöver administratör till wikin kan jag nog hjälpa till❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.