Chrome Pointer

Photoshop för SSO-spelare - Tips på penslar

   Man kan göra allt möjligt tänkbart med de vanliga standardpenslarna i Photoshop, men med lite roligare eller annorlunda penslar kan fantasin flöda över. Testa olika penslar och låt dig bli inspirerad!
 
   Här har ni länkar till ett antal olika penslar; några som jag själv gärna använder, några som kanske kan väcka nya idéer :) Tänk på att läsa skaparens regler för användning av penslarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Bild målad med endast blyertspennan och "smeta ut"-verktyget
 


Wirre Weris Drake

Tack så mycket för länkarna! :D

Esther Westhill

Funker de på Photoshop Elements? :)

Svar: Beror på, kolla vad som står i beskrivningarna i länkarna :)
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Hej!
Den här kommentaren hör inte till inlägget, men det är i alla fall en fråga rörande design - min header. Headern är typ "i" min box där jag har inlägg (svårt att förklara, dock), alltså man ser en vit ram runt bilden och jag måste göra den så otroligt liten för att få plats. Menyn börjar även ungefär i höjd med mitten av headern. Istället för att ha det så här vill jag gärna ha det som du (och måååånga andra) har det på sina bloggar, alltså att headern är separat över inlägg och meny. Jag använder gratistemat Dotty.
Tacksam över hjälp (även om jag förstår att det antagligen är lite svårt att säga)!
mvh
Tuva Skyfall

Svar: Ja, headern ligger där i det temat. Jag skulle gissa att headern ligger i en div-tagg som heter "Wrapper" - om inte det ligger den ännu lägre ner i en div-tagg som heter "Content". Föreslår att du flyttar upp headern ett snäpp i kodningen (i kodmallarna, inte i stilmallen - glöm inte att det måste göras manuellt i alla kodmallar!) så att den hamnar utanför sin fasta mall! (Om du inte vet vad en div-tagg är: http://monokerus.se/2013/december/lar-dig-webbdesign-div-taggar-2.html)Råder dig att skaffa dig en testblogg att prova på så att inget går åt skogen - om det nu ändå går åt pipsvängen kan du skicka ett mejl så kan jag försöka hjälpa dig om någon vecka :)
Esmeralda Silverforce

Tuva Skyfall

Okej, tack! ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.