Chrome Pointer

Oooh så mycket information!

   Eller så jättemycket var det väl inte, men allt som sades var grejer som är bra att veta och jag måste dyka in i Wikin... Jag skulle allt behöva ha två datorer, en att spela på och en bredvid där jag kan skriva in Wiki-grejerna i realtid för det suger att gå igenom en massa Frapsbilder i efterhand för att se exakt vad som hände... För visst går det fortfarande inte att ha SSO i fönsterläge? Det är ju helt värdelöst att minimera spelet för att skriva, för jag glömmer allt sekunden som spelet inte är framför mig...
 
   För er som än inte har gjort dagens uppdrag:
 
 
   Jag tyckte det var riktigt roligt att få veta mer om Jorviks flagga. Jag har tänkt över den förut, men har kommit fram till "nejmen det är en harpa, nån kanske gillar musik eller något idk" och sen glömt bort den helt. Superbra att vi nu vet varför den ser ut som den gör! Men var det verkligen så att Aideens ljus nu blev omdöpt till Jors Flamma? Jor kom väl till Jorvik ett bra tag efter Aideen, eller vad är det som pågår? I'm confused.
 
   Jag har aldrig riktigt gillat Lisa för att hon har verkat lite opersonlig, och jag tycker att hon verkade göra ett personlighetshopp mellan de här uppdragen och de förra uppdragen. I förra uppdragen var hon bara superåzum, här var hon lite... som hon försökte smita undan sitt ansvar och skämta bort något så viktigt som det stackars urträdet. Jag tycker synd om Sovande Änkan!
 
 
 
   Morgondagen bringar Jorvik City, men till vilken grad vet endast de som har sovit över. Jag har fått en hint och tänker därför inte hoppas på för mycket, men morgondagen lär nog bli spännande i vilket fall.
 
   Den som ger ut minsta lilla spoiler nu åker på en propp, jag vill inte veta något alls mer än jag redan hört innan jag har hunnit spela igenom morgondagens uppdrag...






adalyn snowburg

Jag sov över men oroa dig inte jag tänker inte berätta någonting. Fast jag rekomenderar att du inte ska kolla på min blogg.

Sabrina Eastforest

Hade varit kul om du gjorde en ride through i detta :D Kommer nog vänta tills jag gör uppdragen. Tycker om att spara så jag har det när jag inte har något annat att göra xD Jag brukar ha svårt att bestämma mig för vilken häst jag ska använda. Det känns mer än rätt att använda starthästen men vill ju använda nån av mina andra hästar oxå x3

Svar: Du menar att jag skulle göra en Ride Through medan jag spelar SSO? Asså kanske om jag hade en ny karaktär, men det känns lite fel att börja med Esme nu x)
Esmeralda Silverforce

Tilde Miststreet

Jor är ju Jon Jarls pappa c;

Svar: Så vare ja - men det känns ju typ ännu mer långsökt för Jor har väl inte gjort mycket nytta i storyn xP
Esmeralda Silverforce

Zoe Mountainwater

Tänkte först övernatta i spelet, kom dock på att det förstör typ hela spänningen med spelet ^^

Sofie Dolphinknight

Det var Jon Jarl som upptäckte Jorvik på 1200-talet, Aideens ljus kanske fanns före, men inte hade man upptäckt det iaf, tror jag... Fast detta med garnok, det var ju flera tusen år sen och gjorde han sina brott på jorvik eller någon annanstans? Jag tycker denna historia om Jorvik, Aideens beskyddare, soulriderna och dark core är väldigt fascinerande c: Och en sak till: Jag älskar Lisa, hon är min favvo av alla, hon har ändå vart med i 13 spel och 6(?) serietidningar, plus den där starstable-boken kanske ;)

Svar: Heh, jag har faktiskt lite koll, det är ju jag som har skrivit alla de där sidorna på Jorvikipedia ;) Dock har man inte alltid stenkoll, omöjligt då man har så mycket att hålla reda på! (Garnok gjorde sina brott i ett annat solsystem, blev bannlyst och råkade kraschlanda i havet utanför Jorvik. 2 serietidningar om SSL btw, däremot vet jag inte hur många som faktiskt släpptes om SA. Star Stable-boken kom aldrig längre än till typ avsnitt 2.)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.