Chrome Pointer

Kaxig piaff

   Klart att dressyrryttaren Esme kan rida en snygg piaff på sin andra halva Ash enhandat!
 
 
 
   How it's made:
 
 






Moa Ponyforest

En fantastiskt vacker redigering! :D

Sofie Dolphinknight

Esme du redigerar helt otriligt fint, jag gillar din metod med att skissa upp, kopiera från en sso-bild, klistra in och sudda bort lite. Dock gillar jag inte att du visar resultatet i samma inlägg, det ger mig mindre lust att kolla på videon.

Svar: Det är väl en smaksak, antar jag - folk har så länge tjatat på att jag ska visa hur jag redigerar och då gör jag väl det, helt enkelt, och jag tycker nästan det är värre att lägga upp video och bild i separata inlägg då folk hellre vill läsa/se nya saker på en blogg :) Personligen är jag inte mycket för att titta på videor själv, så jag hade inte ens gjort den här om folk inte hade bett om att se det. Tack ändå för din kritik!
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Fantastisk *-* Jag tyckte att jag kände igen soundtracket, och på slutet så hörde jag att det var drakspråk från Skyrim. Var den första låten ett skyrimsoundtrack? ^-^ Vart fick du tag i det?
Tack på förhand!
/Ida Hawkberg.

Svar: Slå på annoteringar eller titta i videon beskrivning på YouTube så ser du all musik :)
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Tack så mycket! Kom på att den första låten borde vara lotr-soundtrack c: Men tack återigen!

andrea dolphinlund

Kan man få en sån ritad till sig om man skickar in bilder??
Helt otroligt att det går att redigera sådär bra! Helt FANTASTISKT!!!

Svar: Tyvärr vill jag inte göra bilder på beställning i dagsläget!
Esmeralda Silverforce

sofie

jag vet inte om det här kallar att härma/kopiera
http://s1273.photobucket.com/user/cerysdaisy/media/AvasEdit_zps2638117d.png.html

Svar: Det där skulle jag säga är kopierat, för det är uppenbart att hon har vänt min bild åt andra hållet och målat ovanpå den... tack för upplysningen!
Esmeralda Silverforce

Filippa Bigbear

Esme jag undrar om jag skulle kunna få ha bilden som bakgrund? om någon frågar vem som gjort den säjer jag att du gjort den. P.s älskar dina redigeringar, dom är så underbara!!! <3 du är sjukt duktig!

Svar: Tack så mycket, och visst får du det :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.