Chrome Pointer

Kartor

   Jag har en massa bildmappar med bilder till SSO Wiki, och idag gick jag igenom en där jag hittade de här bilderna. Asså det är ju sjukt hur långt framåt spelet har gått sedan man började spela!
 
 
Denna första karta... jag tror faktiskt att den komma från SSO's Facebook, för jag tror iaf inte att just den här versionen någonsin var i spelet...? Kartan som faktiskt fanns i spelet såg dock väldigt lik ut, men de saker som här är utmärkta med orange prickar fanns inte med i spelet.
 
   Kartan då GåD släpptes...
 
 
   Denna nedre karta är den vi har nu - den fotades bara för några dagar sedan så den är helt up to date.
 
   Jag tycker det är intressant att "South New Jorvik County" har tagits bort från kartans övre vänstra hörn. Undrar varför?
   Sen tycker jag det är riktigt kul att se hur Skördebygden har uppdaterats genom dessa tre kartor också!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.