Chrome Pointer

Icequeen

 
   Isdrottningen Elsa är en ståtlig häst som är som född för att springa långa distanser. En oerhört snabb och uthållig häst som dock har stora problem med sina nerver och nervöst kan stå och småstegra på samma ställe i en kvart innan hon kan lägga energin på arbete istället. Nerverna till trots är Elsa en häst som älskar att bli ompysslad och hon njuter av att få uppmärksamhet. Hon vill helst ha samma rutiner hela tiden; annars blir drottningen för stressad för sitt eget bästa.
 
   Namn: Icequeen
   Tilltalsnamn: Elsa
   Namnbetydelse: Icequeen betyder "Isdrottning". Elsa är namnet på drottningen från Disneyfilmen Frozen.
   Ålder: 7
   Ras: Achal Teke
   Lynne: Nervöst lagd, men älskar uppmärksamhet. Dock en enmanshäst.
 
 


Amanda Rainwood

Nämen kolla kolla! 8)

Ava Turtlenight

Snyyyggg design!

Siri

Gillar färgkombinationen ;)))

Moa Shadowheart

Elsa är min favorit bland dina hästar för jag heter Elsa irl.

fisky

Min favorit är nog den svarta araben (redan glömt bort vad han heter) för han stämmer så bra in på mig haha!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.