Chrome Pointer

Horse Life 2 - Recension

   Titta i HD!
 






Cecilia Gladefield

Jag har den på Nintendo Ds ^^ Den är som du säger lite tjatig ibland men ändå så är den rätt charmig ;P I nuläget så spelar jag den bara typ under långa bilresor och liknande xD Trevligt sätt att fördriva tiden men man orkar inte spela den så ofta :P

Freja Friendfoot

Jättebra video! ;D

Lara Mcfield

Har det på Nintendo och det är faktiskt så mycket bättre och ganska annorlunda där! Börjar nästan tro att det är två helt olika spel, men det är ändå i grund och botten likadana. Men det är verkligen värt att spela det på Nintendo, var mitt absoluta favoritspel då jag var yngre! Annorlunda grafik, ridgrenarna är mycket roligare (fastän hästen fortfarande hoppar rätt upp ibland och stegrar sig i dressyren). Kartan visar ett stort område; stallet, skogen, hästshoppen och tävlingscentret. Som sagt, trodde det var två olika spel först men i grund och botten är dom likadana :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.