Chrome Pointer

Funderar på speed paint

   Jag hade tänkt mig att göra någon SSO-redigering som jag kan spela in för att sedan lägga upp på Youtube, så att ni ser hur jag redigerar. Funderar dock på vilket program som är bäst att spela in med - jag har gratisversionen av Bandicam och pro-versionen av Fraps, men jag har hört att CamStudio ska vara bra om man vill spela in det man gör i Photoshop? Jag vet inte om Fraps funkar alls, men de där små "hörnsiffrorna" (har tappat ordet gällande vad de egentligen heter) dyker upp då jag har Photoshop uppe...
 
   Har ni något tips på ett bra program för saken?
 
   PS: Del 3 och 4 av Vårryttaren ligger ute nu!
 
 
   EDIT: Har nu testat CamStudio, som inte gjorde mer än att försöka ge mig ett epilepsianfall samt skrämma livet ur mig då det var helt omöjligt att få bort från datorn... aldrig mer! Söker dock fortfarande gratis program att använda för att spela in mina redigeringar.






Rose

Har själv försökt spela in redigeringar med Fraps (oräkneliga gånger..) utan framgång. Lika så med Bandicam. Men efter att ha kollat på diverse Youtube-videos har jag sett folk som använt CamStudio, så jag antar att det ska funka utmärkt :3

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Alisa Goldstone

Jag har CamStudio på min data men om jag filmar när jag redigerar blir allt svart och när man är klar vägrar det att öppna sig så att man kan stoppa det. Det kan ju vara min data det är fel på, men för mig funkar det absolut inte. Men för dig kanske det funkar!

MVH Alisa

Daisy Greenwood

Hände mig med när jag laddade ner CamStudio. Efteråt fick jag också en ny sökmotor och massa popups på datorn. Helt omöjligt att få bort!

Hoppas det löste sig :)

Caroline Winterdaughter

Open Broadcaster Software aka OBS!

Juni Hawksmith

Själv tycker jag att Bandicam är bäst att filma på "skärmen" med. Som tex när man gör redigerings videos osv. Väl inne i spelet brukar fraps funka utmärkt! Så det är väl lite olika antar jag! :) men som sagt, bandicam funkar inte att filma i spelet med utan den är mest till för vad ska man säga? Filma på skärmen. Annars är det bara att googla! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.