Chrome Pointer

Fast

   Skulle in på SSO för att fota den sista bilden jag behöver för att klippa ihop min nyaste redigering, oooooch så var servern nere. Hade helt glömt att det var onsdag!
   Är jättetagg på att se Nordsvenskarna. Har fått för mig att de (i spelet alltså) skulle ha smalare ben än Tinkerhästen, men jag vet inte om jag inbillar mig? Får se då de väl dyker upp. Jag har sett i olika medier att vissa spelare har klagat på sneak peek-bilden och säger att Nordsvenskar inte alls är sådär kraftiga, men det känns ju lite som att dessa spelare förvirrar brukshästen med travaren. Nordsvensken är ju egentligen två olika raser, som många av er vet, eftersom travaren är uppavlad för att kunna röra sig snabbt = den Nordsvenska travaren är mycket lättare i kroppen. (Då jag jobbade på ridlägret förra veckan var det btw en ryttare som hade med sig sin egen nordistravare, som visserligen aldrig startat på banan - men guuud vilken dösnygg häst det var! Han gillade allt att visa upp sig för folk, helt kolsvart och glänsande med världens charmigaste ögon...)
 
   Jag har satt mig och tagit tag i några Wiki-sidor, för jag har knappt rört Jorvikipedia den här sommaren. Känns som att de flesta har glömt att Wikin finns, inklusive jag själv. Tror dock att jag kommer ha mer tid för den i höst än jag tidigare trott, men det är verkligen dags för nya redigerare att visa framfötterna tycker jag. Det finns så många duktiga skribenter i det här communityt, men jag vet inte riktigt hur man ska marknadsföra Wikin på bästa sätt?
   Anledningen till att jag kände mig tvungen att ta mig i kragen var för att jag ÄNTLIGEN blev beundrad med Sunfields igår kväll, och därmed är väldigt nära att komma upp i lvl 16. Några är ju redan där, men jag registrerade mig så tidigt att jag inte kunde dra nytta av den förhöjda XP'n i december 2011. Det jag har kvar nu är att bygga rykte med GED, vilket jag inte alls ser fram emot. Tror att jag är populär med dem, men har halvvägs kvar till beundrad. Usch, kanske läge att försöka jobba mig upp där nu?
 
   Nu väntar jag med spänning på att servern ska öppna, dels för uppdateringens skull och dels för att jag vill bli klar med min redigering, som jag vågar påstå är min mest episka as of yet. Stay tuned!
 
 
EDIT: Har ni sett den här bilden? Visst är Nordisarna fina? Jag älskar texturen på den högra, ska bli spännande att se i spelet - är så himla glad över att det ÄNTLIGEN kommer en svensk hästras till spelet :D
 
Fina starka och härliga Nordsvenskar!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.