Chrome Pointer

En fråga för dagen

   Tycker att det här kan vara... bra. Personligen störs jag jättemycket av då många personer flockas kring en NPC då det är huvuduppdrag - igår då jag pratade med Linda såg jag inget annat än insidan av ett hästhuvud eftersom någon hade ställt sig mitt i henne, och det var verkligen jättesynd.
 
   Ni kan välja flera alternativ!
 
Störs du av då det är många spelare som flockas vid huvuduppdragen?
  
pollcode.com free polls 
 
 
   Så här såg det ut under en del av huvuduppdragen för min del... det förstör jättemycket för mig. Här sitter man dessutom fast i högen och kan inte flytta sig...
 
   Det jag vill komma fram till är att då det är huvuduppdrag borde det finnas något "main story mode" som man kan gå in i så att man inte ser andra, så som det t ex var då man byggde bron till Skördebygden. Det har varit så under något mer uppdrag, vilket har varit fantastiskt, och jag var så besviken över att det inte gällde vid Sovande Änkan den här gången...






Sabrina Eastforest

Jag tycker sso teamet borde göra som dem gör i ett annat spel som jag spelar att det finns en "dölja spelar knapp" När man klickar på den försvinner alla spelare så kan man spela i lugn och ro.

Lovisa Westforest

Hej! Jag vet inte om du redan gjort detta eller tänker göra det, men jag tycker det skulle vara jättebra att skicka in det här till Star Stable! Eftersom så många tycker det är störande och att det redan finns en ignoreraknapp så borde man ju kunna dölja alla spelare på nåt sätt?

Sofie Dolphinknight

mm, det stör mg lite när man inte kan trycka på pratknappen, men det som stör mig mest är när folk skriver "alla backar" som att de skulle få företräde eller?!

Annie Mountainson

Du har helt rätt! Tycker med det är störande när alla ska stå i personen så det är helt omöjligt att trycka på den. Det kommer bara upp personinformation istället.
Har för mej att det var när man körde uppdraget med Silverglades klocka som alla människor bara försvann, om jag inte minns fel.

Vilda Skystorm

Du har rätt, det är väldigt störande att ha 1000 personer omkring sig när man gör uppdrag. Speciellt Huvuduppdrag, man får inga bra bilder heller :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.