Chrome Pointer

...borde verkligen ta tag i mig själv

   Jag måste gå till arbetsförmedlingen och prata om praktik (för att inte tala om att skriva in mig, det kan nog vara en bra idé har jag fått höra), har typ fem viktiga samtal att ringa (varav... två, bör bero på arbetsförmedlingen), jag skulle behöva byta ut hela min garderob för att den har sett exakt likadan ut i fem år (det FINNS inget tråkigare än att handla kläder; eller jo, skor. Jag hatar skor.), jag skulle behöva göra någon sjuk storsortering i mitt rum och jag borde verkligen pallra mig iväg och köpa ett nytt tangentbort + en ny datormus. Häromdagen försökte jag försvara mig för min mamma med att tonåringar brukar ha det virrigt om sig - sen kom jag på att jag inte är tonåring längre. Typiskt.
 
 
 
   För att tala om något som ni kanske är intresserade av så håller jag på och finslipar bloggdesignen, men jag har några element som inte riktigt fungerar som jag vill ha dem - kommer jobba vidare på det. Men i menyn till vänster finns nu små knappar med länkar till Insta, Fb, YT, Bloglovin' och min mejl. Länkar till några av dessa medier finns som alltid också i menyn högst upp, i dropdown-listan under mitt namn.
   Dock känner jag just nu att jag är supertagg på att pyssla med bloggdesign - och jag är nöjd med min egen, jag vill inte ändra på den särskilt mycket. Är det någon därute som skulle vilja ha lite hjälp att slipa på en design, byta ut färger/bilder eller något åt det hållet? Skulle tycka det vore så himla kul att ha en design att mixtra med, hehe...
   Om ni undrar vad jag har gjort tidigare så har jag kodat element på både Siris och Myras bloggar samt hjälpt flera SSO-bloggare med att få till deras designer - sen har jag självklart pusslat ihop min egen design av två olika grunddesigner + en massa extra koder jag har anpassat till mig.
   Nejmen om det är av intresse kan ni langa iväg ett mejl, adressen är som alltid esmesilverforce@hotmail.com.






Luna Snowwatcher

Tänka sig att så fort sidan kom upp så tänkte jag att "åh vilka fina nya knappar det var där" x)

Svar: Haha, åzum x) (y)
Esmeralda Silverforce

Maggie Flowerlee

Kan jag skicka en bild som jag vill att du ska redigera eller är det bara bloggdesign som gäller?

Svar: Det är bara bloggdesign, har inte sagt något alls om att redigera :)
Esmeralda Silverforce

Maggie Flowerlee

Haha ok men vad är skillnad på en header och en design för jag skulle vilja ha en ny header till min och min kompis SSO-blogg? ;)

Svar: En header är bilden man oftast har högst upp på sin blogg. I princip alla bloggar har iofs numera en header i dagsläget. Designen syftar här på kodningen, alltså hur bloggen ser ut förutom headern :)
Esmeralda Silverforce

Kailey Yellowborn

Hej! Har lite svårt att få till en bra och fin design till min blogg, bh-ar försökt och det har nu slutat med att jag har en helt vanlig från blogg.se med en bild. Skulle bli jätteglad om du kunde hjälpa mig med min design!

//Kailey

Svar: Om du vill ha hjälp får du skicka ett mejl, precis som det står i inlägget :)
Esmeralda Silverforce

Maggie Flowerlee

Ok, jag fattar du förklarar jättebra :) men sen efter du har gjort Kaileys design skulle du kunna ta tag i min och min BFFS?? Hade tänkt fråga henne vad hon skulle vilja ha så kommer vi överens ;) Skulle jag kunna skicka ett mejl när vi kommit på något? ;)

Svar: Jag åker bort i övermorgon och har då inte tillgång till dator på en vecka, men skicka ett mejl om ni kommer fram till något så kan jag försöka hjälpa till då jag är hemma igen. (Kailey har inte hört av sig så chansen finns att ni kan hoppa före i kön.)
Esmeralda Silverforce

Kailey Yellowborn

Jag hade tänkt att fundera lite och sedan höra av mig senare. Jag kan ju förstås inte vara först i kön än eftersom jag inte hört av mig :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.