Chrome Pointer

The Legend of Jorvik

   Jag spelade igenom SSL1 snabbt som attan medan jag tabbade ur lite då och då för att ändra runt på datorn. Och allt eftersom jag trängde djupare in i Ridgemore Dig Site kände jag att jag verkligen saknar det här mörkret i SSO. Jag saknar SSL's genialiska musik och mörka plotline, skulle verkligen vilja ha det lite "tuffare" under SSO's huvuduppdrag. Jag har nästan hjärtklappning då jag spelar SSL, och ändå kan jag spelet så bra vid det här laget att jag skulle kunna spela igenom det i sömnen.
   Och jag hoppas verkligen att det blir en sjukt grundlig genomgång av Ödesryttare i SSO snart. Jag minns inte ens om det faktiskt har kommit en riktig förklaring på vad en Ödesryttare är (det negativa med att ha spelat så länge som jag har - man minns inte detaljerna särskilt bra)... Visst vore det lite nice om man hade typ en loggbok in-game, så att man kunde gå tillbaka i sina framsteg och se vad man har upptäckt? Jag skulle gärna läsa igenom en massa uppdragsmonologer igen...
 
 






Alicia Starnight

Haha ja, vill också ha lite mer power och tuffare känsla i huvuduppdragen. Man blir ju så himla nervös och får verkligen hjärtklappningar när man ska förstöra sigillen i Pandoria. x)

Renee Bluebridge

Snacka om att vara huvudstory-sjuk, saknar verkligen spänningen :c trots att det inte var så spännande. Vi behöver mer action, mer farofyllda uppdrag och svårare uppgifter att lösa :3

Anonym

Haha, typ när man ska rida omkring på fälten utanför jorvikstallet på Concorde och samla batterier, paniiik xD

Anonyym

Min kompis har en idé om vrf det tar så lång tid, de kanske håller på att göra pandoria!
Jag menar, det tar ju väldigt lång tid att göra nytt område, kolla på skördebygden liksom. Det vore ju en kul överraskning om det faktiskt är så!Med tanke på att vi dessutom har haft ganska mycket uppdrag med pandoria, sprickorna i GÅD, sprickorna i sgb som lett till blåa sprickor... och portalen på DC plattan också såklart! skulle inte förvåna mig om de faktiskt håller på med Pandoria :p

Svar: Skulle faktiskt inte tro det, men vet att de har en massa roliga saker i rullning som de tar itu med just nu :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.