Chrome Pointer

Tanke om klubboutfit

   En funktion jag anser behöver uppdateras i spelet jusr nu är klubbfunktionen. Den har funnits länge men är fortfarande oerhört otymplig - de mest aktiva klubbarna behöver ha bloggar för att kunna ha reda på aktiviteter och liknande på ett lättare sätt. Jag tror dock att funktionen kommer uppdateras inom en rätt snar framtid, för SSO-teamet är väl medvetna om saken.
 
   Just nu är det dock klubboutfit jag tänkte diskutera, och det har jag kommit att tänka på efter ett inlägg skrivet av min klubbkamrat Myra Riverfall. Kika in på just det inlägget HÄR. Hon lyfte tanken om att alla spelare skulle ha en vit tröja i ryggsäcken som ändras till klubbens bestämda tröja, som är designad av klubbägaren, då spelaren går med i en klubb. Om spelaren går ut ur klubben blir tröjan återigen vit.
   Jag älskar verkligen den idén! Tänk vilka underbara möjligheter ha skulle ha då att få lite mer unik samhörighet i de större grupperna? Jag vet inte om det är möjligt i praktiken, men jag tycker det skulle vara superkul. Jag tänker mig att klubbägaren då kan välja om det ska vara en t-shirt, piké, linne, kavaj, etc själv, så att det blir lite mer skräddarsytt?
 
   Jag har en annan idé gällande samma ämne. Tänk er att ha en speciell klubboutfit, som ett helt set. Då klubbägaren startar klubben kan denne ha möjligheten att pussla ihop en speciell klubboutfit i spelet - exakt hur det skulle gå till har jag inte finurlat ut än. Kanske att klubbägaren har tillgång till olika mycket kläder beroende på antingen hur hög nivå denne är i eller hur bra rykte denne har med olika fraktioner. Outfiten klubbägaren sätter ihop bygger då alltså på vad just klubbägaren har tillgång till i spelet, så alla klubbmedlemmar kommer ha tillgång till samma saker. Det skulle dock inte vara möjligt att plocka bara det man vill ha från klubboutfiten, utan det är hela den eller spelarens vanliga kläder. Detta för att stoppa spelare på lvl 5 att plocka på sig kläder från t ex GåD.
   Allt i outfiten skulle sedan buntas ihop till en enda "ruta" i ryggsäcken, och så fort som en spelare har gått med i klubben så dyker klubboutfiten upp i rutan i ryggsäcken. Eller så finns det typ som ett alternativ på karaktärsbladet, typ "aktivera klubboutfit"?
   Jag tror det kunde skapa en schyst samhörighet - den kanske det inte skulle behöva vara ett måste för en klubb att ha en speciell outfit, men jag tror att de flesta skulle digga något sånt.
 
   Jag är medlem i en klubb som mer är en liten grupp som knatar runt i Jorvik och diskuterar om grejer istället för att gå på event. Jag tror ändå att varken eller av dessa alternativ kunde vara en kul grej även för oss :) Vad har ni för tankar kring ämnet?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.