Chrome Pointer

Syns det att jag är en nörd?

   I går kväll roade jag mig med att göra ett skrivbordsunderlägg till HIIH (<- För er som har missat, detta är fortkortningen till Herman II Hugo, aka. min nya dator), bara för att jag hade installerat Photoshop CS6 och ville kolla så att allt funkade. Är supernöjd med mitt nya program, men det är ovant att ha det på svenska! Engelska fanns inte bland valalternativen, tråkigt nog.
   Det här blev iaf resultatet! Tycker att det bidde lite mys ^^ (Har inte hunnit installera alla Star Academy-spel än...)
 
   Lär utöka allt eftersom jag installerar fler grejer ^^ I den utsuddade rutan finns namnen på de hästar jag planerar till SSO, för jag måste ha dem uppskrivna någonstans x) Minne som en guldfisk, haha...






Elvira Moonbaker

Hej!

Var köper du alla Star Stable spel? Alltså höst,sommar m.m

Svar: Jag har inte köpt dem i butik, utan jag har fått alla Starshine Legacy samt Star Stable genom Polluxklubben, eftersom spelen gavs ut i samband med den. Star Academy har jag fått genom donationer från vänliga själar. SSL ska gå att köpa i vissa butiker (lättast online), Årstidsryttarna är däremot rätt svåra att få tag i nu för tiden.
Esmeralda Silverforce

Allison Oakheart

Hej, skulle också vilja ha en sån där skrivbordsbakrund, det skulle vara roligt om du gjorde en tutorial :D

Svar: Det kan jag absolut göra ^^
Esmeralda Silverforce

Anna the swagmaster B)

Vad har du för dator? ^^

Svar: Jag har en stationär dator som är hopbyggd efter mina önskemål :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.