Chrome Pointer

Superduperredo

   Älskar den här bilden sjukt mycket, Gambit är en sån perfekt häst!
 
   Idag får jag förhoppningsvis hjälp att skruva upp min skrivbordshylla, vilket innebär att jag kan flytta tillbaka en massa grejer jag gömt i andra delar av lägenheten till mitt rum, och sen kan jag börja bygga upp min datorhörna ordentligt :D GAAH, varför ska man ha skola idag för, haha? Jag är så himla redo att jag till och med har fått tag i Photoshop CS6 för att nu överge mitt kära CS2...
 
   (Btw, jag kommer INTE posta några Aprilskämt idag så ni behöver inte oroa er... jag har så dålig fantasi så det finns inte då det kommer till sånt!)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.