Chrome Pointer

SSO-nytt

   Jag vet inte hur noga ni kollar er mejl, ni läsare, men igår trillade det in två SSO-mejl i min inbox - ett gällande en tävling för de som har den nya häst-tv-kanalen Horse1, där man kan vinna en ridlektion för hoppryttaren Stephanie Holmén (jag som inte har ridit på flera månader skulle gärna delta, dock så har jag inte den kanalen så jag kan inte vara med...), ett där det nu tillkännages officiellt att SSO nu är möjligt att spela på Mac-datorer!
   Det har faktiskt fungerat rätt länge nu, att spela på Mac, men det har tydligen varit lite fel här och var och därför har SSE inte velat gå ut med informationen officiellt, om jag fattat saken rätt. Jag hade via bilder på Instagram förstått att grafiken på Mac ser lite annorlunda ut, och jag fick se det själv på GHS-mässan, där man kunde spela SSO på Mac. Det är inte så att det är ett helt annat spel, men vissa texturer och ytor har en annan färgton och skuggning.
 
   Jag är dock lite besviken på att informationen inte kom upp på SSO's hemsida. Jag kan faktiskt förstå tävlingen - den är endast för svenska spelare, och det kanske skulle bli lite konstigt att bara lägga upp den på den svenska versionen av hemsidan. Men nyheten om att det går att spela spelet på Mac-datorer tycker jag absolut borde komma upp!






Thea Northknight

Asså, jag får inte längrae nyhets mejl från sso, och när jag kontaktar support om diverse problem så får jag aldrig något svar? Dom svarar inte på support så vad fasen ska jag göra? Hjälp tack :(

Svar: Oj, då är det svårt! Jag måste dock råda dig då att fortsätta mejla och ge inte upp! Dubbelkolla så att ditt mejl skickas med rätt ämne på sig, och om det tar mer än ett par veckor innan du får svar, skicka igen! Det är jätteviktigt att man får svar på sina frågor så var envis och ha tålamod! (Själv fick jag mejlet till båda mina mejladresser, varav en jag inte ens använder till spelet - vilket kändes väldigt konstigt...)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.