Chrome Pointer

Soppatorsk idag

   Den här dagen har bara flugit förbi och jag har inte gjort något vettigt alls! Usch och fy på mig.
 
   I total brist på annat (eftersom jag inte har idéer nog att komma med något vettigt idag) tänkte jag dock tipsa er om min favoritserie för tillfället. Den är en brittisk gameshow vid namn Qi (Quite Interesting), som tydligen också finns i en svensk version som heter Intresseklubben. Qi leds av Stephen Fry, som mestadels kämpar med att hålla panelen av komiker i schack medan det ställs oerhört svåra frågor till dem. Om komikerna kommer med ett svar som var alldeles för självklart eller något som helt enkelt var väldigt väntat får de minuspoäng, medan de kan kamma hem bonuspoäng genom att komma med något riktigt intressant - därav namnet Quite Interesting. Jag är just inne på säsong 9 (varje säsong representerar en bokstav i alfabetet - säsong 1 är A, säsong 2 är B osv.) och brukar alltid ha programmet på medan jag gör annat. Går nämligen att se på Youtube! Vågar påstå att jag lärt mig ett och annat sedan jag började se det här programmet också!
   Bifogar härmed mitt favoritklipp från serien - Stephen Fry bryter ihop över de väldigt stora barnen han ska hålla reda på. Till och med min mamma som har det väldigt svårt med engelskan hade väldigt roligt över det här, så jag tror ni kan ha lite glädje av det här även om ni inte känner er så väldigt säkra på engelska :)
 
   They saaaaay of the Acropolis where the Parthenon is...
 
 






Siri Winterknight

Hej Esme, du verkar ha bra koll på allt. Så jag tänkte kolla om du vet om Sso gör server byten nu? Då jag aldrig får något svar från dom. Är server 1 full eller så?

Svar: Jag tror att de fortfarande inte gör serverbyten - vänta tills de lanserar sin nya hemsida så kommer det problemet lösas :)
Esmeralda Silverforce

Siri Winterknight

Tack! :) Men hur lång tid är det kvar tills den nya hemsidan lanseras? (Skulle du tro.)

Svar: Ingen vet riktigt än men om det går som det ska så ska det bli inom några veckor!
Esmeralda Silverforce

Siri Winterknight

Tack för all hjälp! :))

Ava Nightroad

Åh, jag verkligen älskar QI jag med :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.