Chrome Pointer

Snart är jag färdig med min resedagbok!

   Jag har ju på engelskan i skolan skrivit en resedagbok under två veckor och jag är ganska säker på att jag ska skriva sista delen idag. Jag har skrivit om min resa genom Jorvik (i texten kommer det inte fram, men om man känner till SSO och hur det ser ut där bör man inte ha några problem att lista ut vart man är) och eftersom jag har kommit med väldigt lite kreativt skrivande på sistone tänkte jag dela med mig av det.
 
   Har alltså några frågor till er:
   - Bör jag översätta tillbaka till svenska?
   - Ska jag publicera den på bloggen eller på Fanfiction.net?
 
   Hm, eller ja, några, det var typ det... Men om det är många som vill läsa på svenska lär jag publicera både versionerna på något sätt!
 
   EDIT: Hela dagboken kommer ut på bloggen på engelska nu på lördag!






Siri

Jag vill gärna läsa på engelska :D

Svar: Åzum, noterat! :D
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

På bloggen, språk är ingen skillnad! :D

Danielle Mistlake

På bloggen! Jag läser gärna på engelska, men några kanske inte förstår engelska å bra? Om du har tid kan du ju lägga upp på båda språken?

Danielle

Anonym

Här :D

Josefin

Jag kan säga att min engelska är inte så jätte bra, men det hade nog varit bra om det var på båda språken då alla kanske inte förstår engelska. Annars kan man ju be någon vuxen att översätta eller använa Google translate cx

Svar: Nu har ju ingen bett om att få den på svenska så den kommer bara på engelska, så får folk hojta till då om det faktiskt är av intresse - jag tror att det inte blir alltför svårt att förstå vad det handlar om, och om inte annat kan det vara en bra språkövning även för er läsare :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.