Chrome Pointer

Sista rycket

   Jag ska bli färdig med Alex och plåtburken innan helgen är över, så nu har jag börjat :D Har samtidigt på tvn och tittat på Tintin och Enhörningens Hemlighet - såg den på bio då den kom men hade verkligen glömt dess storhet! Jag är oerhört förtjust i animation av alla dess former och förundras över hur estetiskt vacker hela filmen är, haha ^^
 
   Nejmen om man vänder sig mot Alex igen så ser det just nu ut såhär:
 
 
   Väljer att ge Alex längre hår, eftersom hon hade väldigt mycket längre hår på hennes "krigarbild" (den man får se både i Pine Hill och i Pandoria) än hon slutligen hade i spelet. Funderade på om jag skulle sätta nosgrimma på Tin-Can (tänkte nästan på hackamore först men pallar inte rita något sånt, haha) men jag tror jag struntar i det, ser lite mer naturligt ut utan ^^
   Nu fasen får man se hur långt jag hinner idag!






Rose Skystar

Gud ! Dina andra är ju för vackra ! <3
Är det okej om jag använder Anna och Conecorde som bakgrund på min dator? Din så här åhh vad heter det..
''märke'' kommer såklart vara kvar.
Jag respekterar dina bilder och accepterar ett nej.

Svar: Självklart får du det :) Redigerar/målar i Photoshop CS6 (har tidigare haft Photoshop Elements 4.0 och Photoshop CS2) - jag har aldrig brytt min om att lära mig programmet väldigt noga men jag är numera van vid de funktioner jag använder och tycker de är enkla - hela programmet är väldigt logiskt i sig :)
Esmeralda Silverforce

Rose Skystar

Glömde fråga var redigerar du? Är programmet svårt?

Rose Skystar

Såg där på ''Innan du kommenterar''
Men jag vill vara säker så att det är okej.
:)

Alexandra Mistdawn

Jag såg faktiskt också Tintin och enhörningens hemlighet på kanal 3 haha. (Kanal 3 för mig iallafall cx)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.