Chrome Pointer

Segt med SSO-spelandet

   Just nu känns det sjukt segt att spela SSO - jag håller på att levla Pretty, vilket går rätt segt (hon är på lvl 11 just nu) och är lite halvless eftersom jag saknar något att göra såsom huvuduppdrag. Nej nu är jag nästan desperat efter något som för storyn framåt - det senaste var sprickorna, och de kom i slutet av augusti. Över sju månader - visserligen har det hänt jättemycket under den tiden, så att man nästan har glömt bort hur lång tid som gått (vi har fått Skörde, araber, färjor, det har varit Halloween och jul och nyår och jösses), men nu är det verkligen dags. Jag är huvudsakligen här på grund av spelstoryn, och nu saknar jag den verkligen.
 
   Det kombinerat med att jag faktiskt inte har haft tid att spela under de senaste veckorna... ugh. Vänta bara till i helgen, då är jag ensam hemma utan en massa saker att göra och då ska jag börja spela "på riktigt" igen :D
   Just idag tänkte jag antingen börja med SA3, eller dra igenom SSL2-4 (bör gå ganska fort eftersom jag kan spelen i sömnen vid det här laget), eller kika in på Höstryttaren igen. Jag är jättesugen på att komma med bilder eller redigeringar från Årstidsryttarna, men inspirationen lyser med sin frånvaro som vanligt...
 
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.