Chrome Pointer

Sagt av NPC

   Titta vad jag hittade då jag spelade igenom SA2:
 
 
   Oväntat! Jag visste sedan innan att Starshine var vild, men inte övriga kusar. Jag vet inte hur det ser ut mellan Star Academy och dagens SSO, men om SSO-teamet tar in fler influenser från SA skulle jag väldigt gärna vilja höra den här backstoryn...






Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Men va? Om jag inte minns fel har Concorde själv påstått att han kommer från en fin familj och har en fin stam? Detta känns ju jättekonstigt.. o.o

Tiffany Lightside

Väldigt konstigt

Tinnis Silverheart

Jag vill bara tipsa dig om att en sneak peak på huvuduppdrag har kommit till nyhetssidan! Såg det för någon minut sen och vad jag har sett så är det ingen som har märkt det och bloggat om det, skulle vara kul om du kunde blogga om det c:

www.starstable.com/gfx/news/155/xreturning.jpg.pagespeed.ic.4VKCcU5bwz.jpg

(Jag har publicerat detta på Alicia Starnights blogg också, tänkte att du kanske vill veta om sneak peaken c8)

Lovisa Westforest

Har också för mig att Concorde sagt det! Konstigt :/ Men tänkte som Tinnis redan gjort tipsa dig om den där bilden! :D Alltid lika kul att höra din åsikt när det är något sånt ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.