Chrome Pointer

Problem, återigen

   Fasen, jag som trodde att alla mina datorproblem är över! (Jag som sa att jag inte skulle klaga mer nu...) Datorskärmen jag har just nu har en helt annan upplösning än den jag är van vid, och det märks rejält i SSO. Skärmen är  inte lika bred längre, vilket gör att mycket mindre "får plats" på skärmen. Och detta kommer verkligen märkas då jag fotar i spelet, vilket är sjukt onice! Har inte använt mig av den här skärmen på några år, så jag hade helt glömt bort att det såg ut såhär.
   Suck, dags att börja leta datorskärmar då... har sommarjobb för fyra veckor och där kommer jag tjäna några tusen ändå.






Lara Mcfield

Jag hittade en gång en grymt rolig funktion på min dator, man kunde göra skärmen (liksom inte själva skärmen men så att det kommer svart på sidorna, svårt att förklara)på min dator smalare, så allt blev utdraget. Sjukt kul hade jag, hästen liknade en tax och allt såg allmänt konstigt ut.

Har också kopplat datorn till TVn och spelat SSO på 45 tums skärm, haha!Kom att tänka på detta när du skrev om skärmar ^^

Lucy Macwright

Om jag inte minns heeeelt fel (vilket jag nog gör) så finns det någon grej i inställningarna där man kan ändra på hur stor bilden ska vara - svårt att förklara, men där kan man iallafall anpassa bilden till just din datorskärm. Det finns på sims och FlyFF och många andra spel så nu kanske jag bara blandar ihop allt... x3 Men har för mig att det finns!

Svar: Jag har redan rotat där, blev inte mycket bättre :(
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Inställningarna i SSO menar jag xP

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.