Chrome Pointer

Ökad xp!

   Jag har nästan tagit för givet att alla är färdiga med de Pandoriska sprickorna, men blev påmind i en kommentar här på morgonen att det kanske inte är så, haha. Om ni nu har missat det så har iaf de Pandoriska sprickorna ökat xp till sin ryktesfraktion - jag tror varje spricka ger 65 nu, istället för 35?
   Jag är färdig med sprickorna sedan många månader tillbaka men vet utefter bilder jag sett att många inte har pallat med dem. Kanske för att det har varit just för lågt med ryktet? Jag tror att jag hann färdigt med fisket precis innan rykteshöjningen kom där - eller så hade jag kanske några dagar kvar, minns inte riktigt. Tacksam var jag ju över det iaf!
 
   Lite trivia - om man skulle börja spela SSO idag och göra alla uppdrag varje dag med alla rykten så skulle man komma igenom hela grejen på ca 70 dagar. Personligen tycker jag det känns ganska okej. Jag har sett väldigt många Facebookkommentarer som går typ "ööh nu har jag inte haft uppdrag på tre dagar, jag är uttråkad" - välkommen in, jag har inte haft uppdrag på över ett år. Jag har ju det som kommer i uppdateringarna, och de gör man ofta klart väldigt fort.
  Jag tror dock att det kommer gå relativt fort med ryktesbyggande i framtiden, för det verkar som att folk tröttnar på vägen ändå. Jag kan säga att den enda ryktesfraktionen jag har gett upp med är G.E.D, jag tycker de uppdragen är dödligt trista och de ger alldeles för lite rykte. Tänker dock hoppas på att det ryktet höjs - innan dess tänker jag inte gå i närheten av Ms Drake.
 
   (PS! Ni missar väl inte att det är dubbel SC-helg?)






Juliette Stardawn

Tack och lov för de höjde sprickornas XP, nu kanske jag äntligen kan ta mig igenom dom till beundrad haha! x)

Claudia Winternight

Jag har i princip givit upp hoppet kring sprickorna då jag alltid får Fatal på väg mot Valedale, riktigt surt...

Men ökat rykte hjälper ju ändå motivationen :)

Wirre Weris Drake

Jag försöker kämpa mig genom GED grejen men börjar tappa tålamodet, går ju så sjukt segt! Haha annars har jag jobbat med mina rykten senaste tiden och blivit beundrad i det jag kan hitills :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.