Chrome Pointer

Mandrake the Magician

   Den här gången gick det fort som bara den, tävlingen hade bara legat uppe en kort stund innan vinnarna var klara! Dragonmane, som ni kommer lära känna mer som Mandrake, blir nämligen min allra första Frieserhäst, av den gråare typen!
   Jag är uppvuxen i ett hem där vi har haft typ 70% av alla Fantomen-tidningar som utgetts från -72 och framåt, vilket innebär att jag har läst serien Mandrake the Magician måååånga gånger. Jag tyckte det var ett riktigt coolt namn att använda sig av och den grå tonen passade perfekt! Det här är en häst som kommer kläs mycket i rött och blått ;)
   Här har ni originalet!
 
   Vinnarna denna gång är alltså Alicia Starnight, Daphne Dragonheart samt Lara Mcfield! Grattis till er!
 
   Denna gång finns möjligheten till en liten tvist på vinsten. Om ni vill kan jag nämligen göra en mer "cartoony" bild, såsom den jag visade på Linda och Meteor i helgen, men då behöver jag en referensbild från er att måla ovanpå. Om ni hellre vill att jag gör ett mer realistiskt porträtt, så som jag har gjort åt de tidigare vinnarna, så kan jag självklart göra det istället :) Berätta för mig vilken häst ni vill ha avmålad (utseende, namn) i en kommentar eller i ett mejl! (Gärna så fort ni kan, så att jag kan göra era bilder färdiga den här veckan!)






Amanda Silverlord

Yey Esme skaffar frieser :D

Svar: Yes, nu har jag ridit runt på honom lite och jag är supernöjd :D
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Nämen :D Tack! Vill gärna ha en bild på min isabell ponny Minitrouble "Tobbe".

Svar: Antar att det är realistisk bild som gäller då? :)
Esmeralda Silverforce

Daphne Dragonheart

Tack tack tack! Bill gärna ha en realistisk bild på den ända hästen i mitt stall! Han heter Dragonblood och är starthäst skimmelen med vit man och längsta manalternativet. Tack tusen gånger om!!

/Daphne

Svar: Är det den vita skimmeln eller den grå skimmeln? :)
Esmeralda Silverforce

Alicia Starnight

Ja, det blir det :)

Daphne Dragonheart

Den gråa som Ash😃

Svar: Åzum (y)
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Oj vad kul! Eftersom jag har lite trassel med mejlen så skriver jag här ist...
Jag vill gärna ha Frostblaze avmålad, painten med blåa ögon! Hon har btw kort man :)) tack så mycket!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.