Chrome Pointer

Just shoot for the stars

   Letade efter en gratis bakgrund på nätet med ett hinder i passande vinkel. Hittade ingen. (Tänkte alltså i SSO-väg.) Letade efter en låttext med meteorer. Upptäckte att Owl City hade en låt vid namn Meteor Shower. Tyckte att den var lite fin för Linda och Meteor tillsammans.
 
 
   För det här så har jag alltså målat grunden ovanpå en bild jag fotat i SSL2. Hade svårt att få till Lindas sits i sadeln så hon fick stå där hon står, heh.
   Ni får se bilden i ett mer detaljerat format senare i veckan ^^






Juliette Stardawn

Oj så himla läcker! Du är riktigt duktig Esme :D

Svar: Åh tack så jättemycket Juli :D
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Fantastiskt! Du är verkligen duktig!

Svar: Tack så jättemycket!
Esmeralda Silverforce

Ida Hawkberg

Skulle det vara okej för dig om jag målar en bild på Concorde, om jag länkar din blogg och skriver att jag fick idén från dig? Tack på förhand :D

Svar: Självklart ^^
Esmeralda Silverforce

Alexandra Mistdawn

Hej! Jag förstår om du inte kan svaret på min fråga, men det är värt ett försök. (Okej, då menar jag att jag är nästan helt säker på att du inte kan svara).

Det är så att på mitt starshine legacy mysteriet med pine hill, och sedan på nivå 6, så är det så att när jag knuffat på bilen och bräden ramlar ner, så ska man ju gå över den. Men varje gång jag försöker, så buggar allt och allt blir vitt och jag måste börja om från början. Jag undrar om detta är nått fel som går att åtgärda eller om det är nått fel på min dator? för först laddade jag ner spelet från cdon.com, då var det så. Sedan från elgiganten, och det är likadant. Jag undrar om du vet felet? Annars tackar jag ändå.

Svar: Hej! Jag vet tyvärr inte vad det kan bero på - har du spelat på samma dator? Jag har spelet på skiva sedan många år och har aldrig haft problemet :/
Esmeralda Silverforce

Bella Eastfield

oh esme nu får du allt ta och dela med dig av din talang här lite :D

Svar: Hahaha neeej, säger du som gör sån otroligt snygg grafik själv ;) (vet inte om jag har sagt det men om jag inte har sagt det förut så säger jag det nu: Din design är sjukt åzum!)
Esmeralda Silverforce

Danielle Mistlake

Nu älskar jag dig mer än någonsin för att min Ugglis får en plats på din blogg <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.