Chrome Pointer

Jorviks Allehanda

   Då jag spelade igenom SSL1 igår kom jag att tänka på att det säkert är många där ute som inte har spelat SSL alls, och därmed har missat vissa grejer som för andra spelare kanske är en självklarhet. En grej som jag tycker mycket om i SSL1 är då Lisa och Linda läser igenom exemplar av den gamla tidningen Jorviks Allehanda och hittar följande artiklar:
 
 
 
 
 
 
   Som bonus får ni en creepy Mr Sands (med familj?).
 
 






Lovisa Westforest

Hej! :) (Detta har inget med detta inlägg att göra!) Tänkte fråga dig en liten grej... c: Det är nämligen så att jag ska skaffa en ritplatta! Fast jag vet inget om ungefär hur mycket man behöver betala för en bra, har kikat lite på netonnet och hittat några där som verkar ok. Har du något förslag? :)

Svar: Jag har tyvärr inte den blekaste om varken priser eller passande modeller - jag fick min i julklapp för många år sedan så jag har aldrig brytt mig om att läsa på om andra plattor. Men lycka till med ditt köp! :)
Esmeralda Silverforce

Lovisa Westforest

Nehe, nejmen då får jag fortsätta mina sökningar :P Tack ändå för ett väldigt snabbt svar! ^^

Charlotte Snowborn

Nu äger jag i och för sig alla spelen, men det var längesen jag spelade igenom dem och tyvärr har de försvunnit i någon av otaliga flyttar så det var kul att se alla urklippen igen. Några av dem hade jag faktiskt glömt bort de som handlade om olyckan. Tror nog att det är dags att gräva sig in i förrådet igen minsann =P

Rose Goldfield

Jag har faktiskt inte tänkt på det förut, men de fyra flickorna som Lilla Starshine räddade 1933 ser verkligen ut som Linda, Lisa, Anne och Alex.. Nu har jag inte spelat alla spel så det kanske finns en förklaring till det i något av de resterande (3 och 4), men ja :3 ^^'

Svar: Det är det som är det riktigt konstiga, det kommer aldrig någon förklaring! Det är massor av häftiga saker som det här som dyker upp i spelen, men det förklaras aldrig djupare, och spelen faller mycket på det :(
Esmeralda Silverforce

Lara Mcfield

Önskar så att jag hittade att köpa dom nånstans, har aldrig spelat dom :(

Svar: Vet du vad, skicka ett mejl till mig så kanske vi kan ändra på den saken :)
Esmeralda Silverforce

tillan

Jag letar efter spel nr. 2ifall någon har ^^

KAtelyn Diamondgirl

@Lara, jag har ett SSL episod 4, har lyckats få ta i ett extra, så det kan du få köpa billigt om du vill? Hojta isf :)
Katelyn diamondgirl

Siri

Älskade de tidningarna - det var liksom ett spännande sätt att ta reda på historia.

jw.

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=2874902

Säljer star stable höstryttarna, samt star shine 2&3 :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.