Chrome Pointer

Jo ni...

   Jag sa ju häromdagen att jag trodde det här skulle bli en bra vecka, och i morse sa jag att jag var jättenervös inför ett möte. Det var dock inte vilket möte som helst, och även om jag kommer lämna mycket osagt så ska jag berätta vad det hela handlade om.
 
   Förra veckan fick jag ett mejl där jag blev inbjuden till Pixel Tales kontor i Stockholm. Jag hade i princip inte en aning om vad det handlade om, men tackade ja. Idag tog mötet plats, och jag tillsammans med två andra spelare (Alice Flowerdawn och Alice Winterbell) fick möta GM Elise, GM Vendela samt GM Heather tillsammans med ett par medlemmar av styrelsen (bland andra den riktiga Ed Field - ni ska få en närmare förklaring på den senare) för att diskutera SSO. Exakt vad vi diskuterade kommer jag inte gå in på. Jag kan däremot säga att vi har pratat om funktioner som på ett eller annat sätt kan förbättra spelet, och att väldigt mycket är i rörelse. Det jag faktiskt säger nu är att mycket kommer hända och är i rullning, många saker som faktiskt är av stort intresse för många (jag hade med mig en lång lista på grejer som jag vet att många i communityt önskar), det kommer bara ta lite tid. Det här var ett för mig väldigt givande möte, och ett fantastiskt roligt ett, och jag är oerhört glad över att ha fått den här chansen att på ett sätt representera SSO's spelare.
 
   Mötet som skulle ha tagit en halvtimme drog uuuuut på tiden så det tog ganska lång tid (jag hade dock hur kul som helst), och då vi var färdiga där fick vi följa med våra GM's för att se hur programmen de arbetar i fungerar. Fantastiskt roligt att se och nu är jag ännu mer tagg på att faktiskt lära mig något konkret om speldesign/spelutveckling!
 
   Jag ska tillbaka till kontoret någon gång framöver för uppföljning av det här, vilket ska bli sjukt kul. Jag var jättenervös inför det här men är superglad över att ha fått upplevelsen, och det var något helt otroligt att få uttrycka mig om det här spelet som jag tycker så mycket om framför de människor som jobbar med det dagligen.
   Så det är anledningen till att jag har varit borta idag. Jag kommer inte svara på några frågor om "kommer ditten eller datten", jag kan bara säga att vi har mycket spännande saker att se fram emot inom en ganska snar framtid!
 
 

   Nu ska jag kika in på spelet för att kolla uppdateringen, tjofräs!






Renee Bluebridge

Åh vilken lyckos du är då ;) Hoppas det är trevliga saker ni diskuterade :D

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Åh vad awesome! Är riktigt avundsjuk, haha! Kan faktiskt inte tänka mig en bättre representant för spelets medlemmar, du har så många bra idéer, lösningar och funderingar. :D

Svar: Vad glad jag blir att du tycker så, jag hoppas verkligen att jag representerade SSO's spelare på bästa sätt där! c:
Esmeralda Silverforce

Jamen gissa

DIN MUTADE TILL TYSTNADSPLIKT ALPACKA KOMMER ALDRIG FÖRLÅTA DIG FÖR BORTHÅLLANDET AV EPISKA SPELHEMLIGETER!
Så grymt avundsjuk men det är du till tusen värd!

Svar: Hahah asså du knäppa Alpacka-besatta Myris, vänta du, det här kommer bli så sjukt åzum så det finns inte :D (fast det kanske tar ett tag, haha)
Esmeralda Silverforce

Rose Greenhill

Du vet verkligen hur man får folk nyfikna, hahah ;__; Tortyr på hög nivå detta, men kul att veta att det är något nytt på gång eftersom uppdateringarna varit så sjukt tråkiga (förlåt SSO, men det är sant) den senaste tiden.

Svar: Icke att förtrösta, det kanske tar lite tid men det kommer bli värt väntan, det är jag bergsäker på :D
Esmeralda Silverforce

Bambi Deerheart

Men oj :O Gud va spännande :D
Vad taggad man blir inför spelets framtid :D
Måste vara svårt att gå runder med så stora hemligheter ;)
Ska bli jätte kul att se vad som kommer <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.