Chrome Pointer

Information från WIkin

   Jag skrv nyss en tråd på ett forum på SSO Wiki, men det är så pass viktigt att det får synas här med. Detta gäller alla som redigerar på SSO Wiki.

Jag har sett att flera NPC-sidor nu har fått kategorier gällande var de finns någonstans (t ex Filip Sunfield har fått kategorin "Skördebygden"). Gör INTE så! Det skapar i slutändan stora problem eftersom många NPC's flyttar runt i Jorvik, och då blir det till slut jätterörigt i kategorierna. Använd ENDAST kategorierna "Silverglade", "Gyllenåsarnas Dal" samt "Skördebygden" då det gäller tävlingar, platser - ja, saker som helt enkelt inte kan flytta på sig. Om ni ser att en NPC har fått sig en "platskategori", ta jättegärna bort den så fort ni kan!

De kategorier som en NPC i vanliga fall ska ha är:

- Relevant spel (t ex "SSO" eller "Starshine Legacy")

- NPC

- Om NPC'n håller i ett lopp ska den ha kategorin "Tävlingsledare"

 

Jag har också på sistone fått gå och "städa upp" sidor efter andra redigerare, vilket är lite trist. Innan ni postar era redigeringar, var snälla att dubbelkolla:

- Så att ni inte har raderat viktig information.

- Så att ni inte har raderat trivia (tänk på att trivia är saker som helt enkelt kan vara en liten rolig grej för andra, så även om de inte verkar superrelevanta för sidan så förtjänar de ofta sin plats på sina sidor!)

- Så att ni inte upprepar information som skrevs i meningen innan.

- Försök eftersträva att alla sidor ska likna varandra i layouten, så ändra inte typsnitt eller liknande.

 

Däremot har jag sett att många har rättat till gamla stavfel på sidor, jättebra gjort! Wikin strävar efter ett så bra språk som möjligt och därför vill vi ju självklart minimera stavfel :)

Tack på förhand!







Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.