Chrome Pointer

Har en känsla av att det här kommer bli en grymt bra vecka

   Den här veckan händer det lite grejer IRL som jag är sjukt nervös inför, men jag tror att allt kommer sluta jättebra! Det enda problemet jag känner att jag har just nu är att jag har noll bloggidéer - jag har tidigare fått några idéer från er läsare som ligger kvar i utkastet, eftersom jag inte har lyckats spinna vidare på tråden. Ska försöka plocka upp dem igen, jag lovar! (Om det är något som ni vet med er att ni har bett om som ni tycker är extra intressant - säg jättegärna till igen! Annars får ni jättegärna komma med förslag om vad som helst, är nästan lite desperat just nu, haha)
   Då jag har lite mer tid till datorn senare ikväll tänkte jag försöka komma vidare i Star Academy, vore skönt att komma igenom det hela... har faktiskt lite bilder därifrån i min Fraps-mapp också, som jag inte har hunnit gå igenom än, vill ni se?
 
   Bara för att ljusa upp lite får ni en lite halv-bra bild på mig, för ovanlighetens skull. Jag har varit ute och farit en massa med skolan på sistone, därför har jag också fått mindre energi över att rikta mot bloggen. Projektet tar dock slut på onsdag, kommer bli jätteskönt! (Bilden är fotad av en klasskamrat till mig med min kamera)






Juni Friendcamp

Vad har du valt för inriktning på gymnasiet?

Svar: Jag läste två år på linjen Samhälle-Kultur (vilket var bland det bästa jag gjort i mitt liv), blev sjuk, vart sjukskriven i ett år och läser nu en kurs som heter Allmän kurs - Högskoleförberedande på folkhögskola, eftersom jag inte "fick" komma tillbaka till min gamla linje :)
Esmeralda Silverforce

Linda youngwood

vet inte om du redan har gjort ett sådant inlägg men , skulle vara kul om du kunde göra ett inlägg där du skriver om dem olika hemstallen , varför du bor där / inte bor där. dåliga o bra saker. nårra bloggare som gjort detta innan , skulle vara kul o se vad du tycker om dem olika stallen :D

Svar: Haha jag har faktiskt försökt, men tyckte det var så otroligt svårt x) Ska se om jag lyckas få ihop något :D
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Åhh, vad lång du är :D

Svar: Hahaha asså njae, typ 170 ^^' Lite skillnad från mina föräldrar som båda är över 185 ;)
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

Fortfarande långt för mig xD Är bara 162 eller så xD Känner mig som värsta dvärgen

Svar: Asså nää, var glad över det istället! Jag hade gärna varit kortare, just för ridningens skull, jag känner på de flesta c-ponnyer att jag är för lång och jag älskar att rida ponny... fast jag har än aldrig mött en d-ponny som jag känner mig för lång på ^^
Esmeralda Silverforce

Stephanie Snowhall

AHahahahah, det har du rätt i, så kan man också se det ;))

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.