Chrome Pointer

Fundering över kommande huvuduppdrag

 
 
   Nu så, nu känner jag att det inte finns någon risk för spoilers gällande åtminstone huvudstoryn, och därför vågar jag nu färdigställa ett inlägg vars rubrik önskades av Lilly Underwood för ett tag sedan. (Det finns en anledning till att jag har sagt så lite jag har kunnat om bilderna som visades tidigare!)
 
   Till att börja med - det här är, så som många har gissat redan, en cinematic. Det är en kort trailer som här hintar om framtidens uppdrag - självklart kommer spelets grafik inte att bytas ut, jag blir nästan lite rädd då jag ser att folk tror det. Känns som att det inte är så svårt att förstå att det skulle kräva enormt mycket jobb, samt att det antagligen inte skulle finnas en enda dator i ett vanligt Svensson-hem som pallar med ett så tungt spel?
 
   Var är Lisa och Starshine någonstans? Vi får tänka på att det här kanske inte representerar spelet helt, eftersom det här är menat för att väcka intresse för spelet. Jag tror dock att det är Grådaggsbergen i bakgrunden, för ingen annanstans har vi sett ett bergmassiv som ens påminner om dem. Det har spekulerats om att de står vid det uråldriga trädet på de Bortglömda Fälten, och det känns som en ganska logisk... placering? Tänker bara på det engelska "location", haha (det negativa med att bli för van vid ett annat språk, slutar med att man inte hittar ens de lättaste ord på sitt eget språk och blir helt borta i skallen då man försöker hitta en översättning).
   Personligen tror jag inte att det är så mycket mer att hämta från den här trailern. Åtminstone inte mer än att vi snart får träffa Lisa igen, och huvudstoryn kommer ta ett steg framåt. Det här behövs verkligen, för att få oss alla att åter väcka vårt SSO-intresse - jag tvivlar på att jag är den enda som har blivit lite nedslagen över att det har varit så långt mellan dessa uppdrag.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.