Chrome Pointer

En mycket lång fredag

  Eller inte, skulle jag säga. Dels så slöade jag lite och sov lite längre än jag brukar idag (sovmorgon till klockan nio är nästan lika med att sova bort dagen för mig!), dels så känns det som att klockan tickar på fort som attan idag.
 
   Ni som följer mig på Instagram har sett att jag håller på med en målning av Starshine och Lisa i samma stil som de jag redan gjort med Anne/Concorde och Linda/Meteor. Den är väl i pricincip halvfärdig just nu, så jag borde hinna klart med den idag :)
 
   I övrigt har jag nu faktiskt blivit färdig med både ägglakt och gyllene ägg-letande i SSO. Jag var lite slö i onsdags eftersom jag satsade mer på att levla Mandrake, och igår kom jag på vid tio på kvällen "visst ja, Harold har ju också en jakt..." - så jag gjorde klart det allra sista idag. För stunden håller jag på med masstransport av hästar till Hästön, eftersom jag inte orkar ha så fullt i hemstallet. Passar på att plocka ut hästar och fota lite på dem samtidigt, jag gillar att ha bilder på lager :) Jag vill ju särskilt använda mig av det supergulliga, gröna schabraket som kom med äggjakterna, det passar superbra på alla mina hästar!
 
   Jag är dessutom helt ensam hemma i helgen, så jag sitter här lite lagom nöjd med en stor kopp vaniljte och har det mys. Jag är inte mycket för själva högtiden påsk, mer än att maten är nice, men jag antar att man säger typ "glad påsk" både idag och i morgon? ^^






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.