Chrome Pointer

Dragonmane

  Magikern Mandrake är en märkvärdig häst som är expert på rymningar från hage, stall, box; allt man kan tänka sig. Ena sekunden står han fridfullt och äter ur sin krubba för att i nästa skritta runt ute på stallbacken. Han tar sig fram helt obemärkt, trots hans respektingivande kroppshydda. Förutom rymningarna är Mandrake en vänlig häst som njuter av att visa sig på styva linan och han är inte sen att blåsa upp sig lite extra inför publik.
 
 
   Namn: Dragonmane
   Tilltalsnamn: Mandrake
   Namnbetydelse: Dragonmane översätts till "drakman" (man som på en häst). Mandrake är från seriehjälten Mandrake the Magician.
   Född: 1996
   Ras: Frieserhäst
   Lynne: Påhittig häst med stort hjärta. Älskar att visa upp sig.
   Level: 15
 
 


Moa Bluegirl

Heej, jag vet att det här inte är om mandrake, men vet du nån bra svensk sida där man kan köpa star stable spelen? T.ex. Höstryttaren?

/Moa Bluegirl

Svar: Mejla mig så kanske vi kan lösa det :)
Esmeralda Silverforce

Myra

Mer bilder yes <3

Daphne Dragonheart

En fråga, är Mandrake den gråtonade friesren eller den bruntonade? Jag misstänker att han är den gråtonade, men på Alicias kommentar står det den "Brunaktiga" friesern. Har jag missat något eller är han bruntonad? Eller så stod det gråtonad...

Svar: Mandrake är den gråa Friesern. EDIT: Jag var bergsäker på att Alicia hade gissat på de tre Frieserhästarna, så var tydligen inte fallet... vet inte vad jag tänkte där men jaja, vad gör man.
Esmeralda Silverforce

Moa Darknest

Finaste rasen av alla ♥

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.