Chrome Pointer

Det mäktiga Pine Hill

   En av mina favoritplatser genom tiderna i både SSL och SS är utan att tveka herrgården Pine Hill. Är det inte en jättehäftig plats?
 
   Asså om Pine Hill någon gång skulle dyka upp i SSO finns det nog ingen som blir så glad som jag, haha. Fast då krävs det nästan att man får utforska herrgården såsom man fick göra i SSL.
 
 
   Kan ni tänka er hur häftigt det skulle vara? Att precis som då Linda besökte herrgården i SSL2 få se sig om, lära sig mer om Garnok samt upptäcka de vackra porträtten av Ödesryttarna som hänger på väggarna. Just nu tror jag inte att Pine Hill kommer dyka upp i SSO - kanske någon gång lååååångt framöver, typ borta i Dinodalen? Jag tänker mig att herrgården ligger norrut, inte så väldigt långt från Den Hemliga Skogsgläntan, fast det kan ju självklart ha ändrats. Finns ju ett par grejer i spelserierna som inte riktigt stämmer överens (som den där förbenade Ronnie Bob Summers som verkar växla mellan liv och död), så man vet ju aldrig.
 
   Om det finns EN plats som jag verkligen vill se i SSO så är det iaf Pine Hill med omnejd ^^






Nova. M

Kanske är Ronnie Bob summer en ovanlig smart zombie eller en spöke? (En teori då bröderna påstår att han är död medan courtney säger han lever.)

Men en herrgård hade varit toppen i sso! Pine Hill herrgården är så.. Mystiskt och fin.

Charlotte Snowborn

Det skulle verkligen vara roligt att se i spelet! Själv så älskade jag tavlorna man kunde se, och hur man fann ut så mycket om historien bakom dem, tillsammans med boken.
Även om statyerna från SSL3 och bildinskriften där, blir lite mäktigare ändå...

Vilken historia de egentligen har att arbeta med här, jag börjar i alla fall misstänka att Anne och Concorde kan vara fast i Pandoria.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.