Chrome Pointer

Debatt på Wikin

EDIT: Jorvikipedia kan vara fullt möjligt eftersom Wikin är övergiven! Om byte blir fullt aktuellt kan jag jaga efter namnet!
 
   Just nu är det alltså snack på Wikin gällande om det ska bli namnbyte. Personligen kände jag att Jorvikipedia skulle vara perfekt och nästan alla som har uttalat sig om saken tycker om idén - men tror ni inte att man har en sån jäkla otur att namnet är upptaget? En Wikia som verkar ha startats i september 2012 som endast har en startsida, inget mer. Jag har därför mejlat Wikias support för att se om namnet är upptaget "för evigt", eftersom den Wikin inte används (känns ju surt om en Wiki med en enda sida som aldrig har varit aktiv och som har legat nere i över ett år skulle ta namnet som SSO Wiki kan ha användning av) - fortfarande, inget är bestämt gällande namnbyte men jag vill veta hur alternativen ser ut.
   Det närmaste efter det skulle väl vara Jorvikpedia, utan ett "i" i mitten. Jag ser dock två negativa delar med det - dels är namnet inte lika klockrent (tänk "Jor-wikipedia", "Jorvikipedia" - blir inte samma klockrena klang med Jorvikpedia), dels är det så pass likt sidan som redan finns att det är alltför lätthänt att man skulle hamna på fel sida.
 
   Men som vanligt är det svårt att få tag i kommentarer från det här communityt. Det blir jättesvårt för mig om folk inte tar sig den korta tiden för att säga "ja" eller "nej". Såååååå - POLLCODE!
 
 
Bör SSO Wiki byta URL-adress?
  
pollcode.com free polls 
 
   Snälla, ta er tiden att svara på det här, och sprid det vidare som pesten. Jag måste veta om jag ska fortsätta lägga energi på det här eller om vi låter det vara som det är. Ni kan också svara på frågan och diskutera vidare på SSO Wiki i forumet - Länk HÄR.






Cecilia Gladefield

Jag har röstat nu och bloggat om detta ^^ Hoppas att många hjälper till att rösta! :)

Svar: Tack så jättemycket för både röst och hjälp!
Esmeralda Silverforce

Myra R

Alltså.. Jorvikipedia eller Jorvikpedia. Tomato tomato. Tycker båda fungerar jättebra.

lucy seadughter

tycker att det med i funkar men annars med ett w i stället för ett vanligt v, det skulle nog funka.

Alexandra Mistdawn

Eftersom att jorvikipedia inte funkade (vilket jag tyckte lät bäst) så kanske jorvikspedia? x) Bara ett förslag, haha..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.