Chrome Pointer

Angående teaserbilden som släpptes idag

   Jo, jag har sett den, nej, jag kommer inte analysera den. Jag vet nämligen var den kommer ifrån och hur HELA bilden ser ut så det blir mer spoiler än analys. Håll ut, ni får veta snart vad det är för något ^^ (Jag kan iaf lova att ni kommer bli glada, det här är åzum på hög nivå!)
 
Sneak peek!






Rose Goldfield

Hur kommer det sig att vissa medlemmar vet, men andra inte? O.o

Svar: Jag var på Pixel Tales-kontoret idag och såg bilden i sin helhet, därför vet jag! Det är också därför jag inte säger något mer om bilden, eftersom jag inte tänker spoila något.
Esmeralda Silverforce

Roas Goldfield

Aha, då vet ja ^^'

Sabrina Eastforest

Kan nog gissa vad det kan vara 8D fast är inte säker du vet säkert mer xD

Lovisa Westforest

Jaha :/ Åh, nu kan jag ju inte hålla mig! xD Haha, hade sett fram emot din analys om bilden men det är ju nästan bättre att få reda på att det kommer vara något så pass bra! :D

Michelle N

Men kommer den snart eller tar det flera månader? :)

Svar: Jag kan inte säga någonting!
Esmeralda Silverforce

Anonym

Jaha okej :D förstår :D

Lara Mcfield

Iii nu gjorde du mig lite förväntansfull :D Annars, hade sett fram emot din analys men..

Evangeline Silverbell

Hur kommer det sej att just du blev inbjuden till det mötet och hur ser du på att du nu vet en massa saker som inte andra medlemmar vet om? :) Jag tycker absolut att du förtjänade att få träffa lite människor bakom star stable-teamet och göra din (vår) röst hörd, men vore roligt att höra något mer runt omkring det hela än bara "nu vet jag en massa saker som ni inte vet, som jag inte får avslöja." Du får gärna göra ett inlägg om detta! :) Väntar absolut inte att du ska avslöja något hemligt, menar bara att det kanske finns mer att säga om situationen att du som vanlig spelare (?) blivit inbjuden till ett möte och fått reda på hemligstämplad information! :)

Cecilia Starhill

Du svarade ju på Rose Goldfield's kommentar och sa att du hade varit på Pixel tales kontor, kan vem som helst bara åka dit och hälsa på eller? Jag har nämligen hört att flera andra har varit där också så jag var bara tvungen att fråga haha.

Svar: I inlägget under det finns en hel förklaring!
Esmeralda Silverforce

Cecilia Starhill

Oj, ursäkta jag märkte visst inte det inlägget haha, okej men då förstår jag! :)

Svar: Det är lugnt ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.