Chrome Pointer

Älskade ledighet!

   Jag tror att det här är mitt sista skollov någonsin - jag slutar skolan innan Kristi Himmelfärd så om man nu räknar det som lov så blir det ändå inget för mig. Känns urmysko! Efter den helgen är jag alltså arbetslös; har ett par jobb i sommar men sen ser det tomt ut. Skrämmande, faktiskt.
 
   Jag löser som vanligt nervositet genom att begrava mig framför datorn. Just nu väntar jag spänt på mejl - jag vill komma vidare med Wikias support för att fortsätta bygga ut SSO Wiki. Hur lång tid det hela kommer ta har jag inte en aning om just nu...
   Angående Wikin så söker jag just nu er som har spelat Starshine Legacy och har hittat alla guldstjärnor i de fyra spelen. Jag har spelat spelen väldigt många gånger men har faktiskt fortfarande inte hittat alla guldstjärnor i något av spelen, det är alltid minst en som saknas för mig. Det jag är ute efter är hur många stjärnor som finns på varje nivå i varje spel, för att kunna sätta ut den informationen på Wikin. Jag behöver inte veta exakt var stjärnorna finns, jag vill bara veta hur många som är möjliga att plocka på varje nivå. Hojta till om ni vet - lämna en kommentar med antal eller skicka ett mejl om ni tycker det är lättare. Hjälp uppskattas stort i den här frågan!
 
 
   Jag har knappt rört min FanFic Vinterryttaren på länge, men jag känner att det börjar bli dags nu. Jag har lite grejer jag måste ta tag i idag men jag ska försöka ta mig igenom några kapitel, skriva rent och kanske publicera. Jag skulle jättegärna langa upp allt jag redan har för jag vet att flera av er tycker det är roligt att läsa, men det är verkligen inte bra skrivet på något plan så jag vill inte förstöra det jag redan har skrivit, haha. Omarbete blir det!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.