Chrome Pointer

Ydris och narren och ett halvt övergivet tält

   Ydris. Ack, Ydris. (Alas, the poor Yorick... Oh right, fel manus)
 
   Vi vet inte mycket om denne herre. På det nya Polluxforumet krävde vissa ett homoförhållande mellan honom och Mario. (Ett homoförhållande vore visserligen nice, langa in Prideflaggan bara!) Jag kan inte påstå att jag vet så mycket mer om Mario än om Ydris, så hur de båda skulle gå ihop vågar jag inte uttala mig om.
   Den. Där. Karnevalen. Cirkusen. Tivolimockajängen eller vad tusan man nu ska kalla det. Jag vill veta vad det handlar om! Vad gör Ydris där uppe? Är narren verkligen ännu mer korkad än Rob?
   Om man inte gör uppdragen med cirkusbygget så kan man inte fortsätta med spelets huvudstory, alltså bör väl cirkusen vara en del av huvudstoryn. Det tycker jag är jätteintressant. Det sitter ju ett gäng skumma typer inne i cirkusen, och jag är så sjukt nyfiken på vad de gör där. De påminner mig lite om spejarmäster - eller ett gäng dementorer som tröttnat på att samla själar. Är de druider? Är de onda druider? Ojoj, det kunde sig bli häftigt...
   Ydris vill ju öppna sin cirkus, men jag vet inte hur han vill göra. Vill han ha rollen som en cirkuskonduktör och styra allt från tältets mitt, eller har han något annat planerat? Vad har han tänkt sig som show? Vad är egentligen narrens roll?
   Arkivbild
 
   Redan då cirkusen öppnades med de uppdrag som då kom, så sa jag att den har potential. Och det har den, för den är så fantastiskt mystisk och det är en sjukt vacker miljö. Nu hoppas jag verkligen att det faktiskt händer något med den, så att den inte bara står och ugglar - och helst vill man ju att Ydris och Narren ska hitta på nya upptåg, så att man får väva in dem i storyn igen.


Fiona Mcpaw

Ydris/Mario -fyeah
/gammal slashare

Men jupp, intressant att cirkusen verkar höra till huvudstoryn. Har alltid tänkt mig att Ydris kommer ha en fot med i de stora grejerna, hur vet man ju inte och det är ju det som är så najs. Men de där typerna i tältet tycker jag ser onda ut, hehe, alltså fatta vad jag freakade ut av nyfikenhet när jag såg dem först. Så coola :P

Emmy Lightlord

Cirkusen behöver, precis som du säger, något användningsområde. Den har bara stått där läge nu, vill kunna använda den mera!
Men, i tidigare uppdrag, när man lär känna Ydris & Narren (lär känna är väl lite starkt dock...de presenterar sig väl), så sa de väl att cirkusdjuren hade rymt?
Och sedan sa han att om man hjälper honom att hitta dem igen, kunde man få ett? Det borde ju vara något lite unikt djur i så fall....en apa? Haha xD

Nejmen, något att fundera på c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.