Chrome Pointer

Vilka bloggar jag läser

   Detta inlägg är önskat av Jenny Skydawn.
 
   Det finns vissa faktorer som gör att jag stannar vid olika bloggar. Det viktigaste är nog att det är en duktig skribent bakom bloggen. Någon som bryr sig lite om meningsuppbyggnad och stavning, annars blir det bara jobbigt att läsa. Fina, stilrena bilder är också trevligt, fast det blir lite jobbigt om det gäller typ 25 bilder i sträck. Jag kan läsa nästan vad som helst om det följs, men sen fastnar man ju också för vad folk tycker, och personligen tycker jag att analyserande inlägg är de roligaste att läsa. Då man vänder och vrider på saker och ting för att se om det finns något mer till det.
   De bloggar som är länkade här på min blogg är de som jag tycker är allra bäst. Sen finns det alltid någon oupptäckt diamant som bara väntar på att få skina, så jag letar alltid efter nya bloggar :)
 
   Numera är det bara SSO-bloggar jag läser, jag får inte riktigt ut något av att läsa andra bloggar. Dock följer jag fortfarande Linn Strelin, Dressyrmupparna och Ponnysanning på Bloglovin', så att jag inte är helt borta gällande vad som händer i hästvärlden :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.