Chrome Pointer

Väntar på uppdateringen

   Hemma idag också, hostar som en tok. I morgon återgår jag dock till skolan, så då blir det inga inlägg under dagen.
 
   Passade på att göra de dagliga uppdragen i Fort Pinta samt påbörja Gigis levling nu på morgonen. Nu har jag bara kvar FP, FG och VD, sen är det färdigt för idag. Egentligen är det nog bäst om jag lägger om min levlingsrunda så att jag alltid börjar i GåD, för det är de loppen jag tycker minst om och det är så otroligt skönt att bli av med dem, haha.
   Det var mycket snack i chatten om vad som skulle hända på uppdateringen. Verkar som att det största önskemålet just nu är Andalusierhästarna, och det får jag väl nästan hålla med om. Dock har jag ju fortfarande sjuk ångest över att jag bara har tre stallplatser kvar... Har lekt med tanken om man skulle skaffa sig ett till konto där man kan köpa hästarna som jag vill ha men inte vågar ha på Esme.
   Fast... mitt högsta önskemål är ändå ett releasedatum på Södra Jorvik, eller åtminstone en teaserbild. Kanske bara en liten överblick över hur något där nere ser ut? Jag kan knappt vänta på att få skritta in genom järngrindarna till Jorvikstallet med Ash, det har varit drömmen sedan jag började spela SSO.
 
 
   Nä, jag går och lägger mig ett tag, om jag har tur kanske jag kan sova bort förkylningen ^^






Exenzia

Hoppas också på andalusierna haha. Och lipizzanerhästarna. Det är de två hästraser jag velat ha mest sedan hästfunktionen och den listan kom. Vill även ha dressyrsadlar, hoppsadlar, säkerhetsvästar till terräng och ett svart westernträns. ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.