Chrome Pointer

Väderförändringar

   I det här bloggcommunityt har det snackats rätt mycket om väder, alltså om det kunde regna i SSO samt variera med lite andra intressanta väderlekar. Och jag tycker att det är en fantastisk ide, det gör jag verkligen! Problemet är ju förstås att det antagligen är svårt att fixa samt att SSO-teamet säkerligen har viktigare saker att göra, men det finns ju lösningar. Ett exempel är ju FGC, där det är storm. Tänk om det fanns ett mindre område där det alltid regnade? Eller om det regnade på vissa veckodagar? Just den idén kommer faktiskt från Pokémonspelen, där det kan regna alternativt snöa under vissa veckodagar under vissa årstider.

Det finns ju många saker på min önskelista till spelet, och även fast väderlekar inte står väldigt högt upp på listan så är de absolut en del av den.

(Mobilblogg)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.