Chrome Pointer

Trassel med tider

   Då SSO flyttades till en annan server i onsdags verkar tiderna ha spunkat upp sig totalt. Då menar jag att natten har blivit uppskjuten ett par timmar och nu har verkligen ingen koll på när championaten går. Totalt kaos, och dessutom verkar det som att de som tävlar championaten ibland har problem med att få ut sina belöningar?
   Jag hoppas att det fixas snabbt, det är en sån där detalj som verkligen stör mig - och det verkar vara grymt irriterande för de som är intresserade av championaten. Förhoppningsvis fixas det här på onsdag i samband med nästa uppdatering!


Lily Silverhall

igår var det fgc kl 00.00 xD

Emmy Lightlord

Ja verkligen! Jag var ute och galopperade runt i skymningen inatt kl 01.15 och undrade vad som pågick xD

Emmy Lightlord

Ja verkligen! Jag var ute och galopperade runt i skymningen inatt kl 01.15 och undrade vad som pågick xD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.